Send pakke via Postnord eller Fedex TNT

Har du noget, du skal have sendt til en, du kender? Det kunne være, at du ejer en webshop, som du skal sende pakke fra til en af dine kunder, måske har du lavet en lille gavekurv til en, der snart har fødselsdag eller noget helt andet? Uanset hvor du skal have sendt dine ting hen, så kan du let få dem fragtet sikkert frem ved at gøre brug af nogle forskellige fragtfirmaer, der med glæde vil levere pakken for dig. Nogle fragtfirmaer giver nogle andre fordele til sine kunder end andre, så derfor kan det godt virke en smule uoverskueligt at finde ud af, hvad for et, man bør vælge, da der findes så mange forskellige fragtfirmaer.

Derfor bør du vælge Postnord som dit fragtfirma

Hvis grunden til, at du vil sende en pakke, er fordi, du ejer en webshop, og du skal sende nogle produkter til dine kunder, så bør du helt klart overveje at sende pakken med Postnord. Når du gør som mange andre virksomheder også har gjort, og du laver en specialaftale med Postnord, vil du som regel kunne opnå en bedre aftale som erhvervskunde end som privatkunde.

Disse fordele får du blandt andet som erhvervskunde hos Postnord

Forskellen mellem at sende en privatpakke og en erhvervspakke med Postnord er også, at der er mange penge at spare i leveringen af erhvervspakker. Når du gør brug af Postnord, kommer de og samler dine pakker op hjemme ved dig, og derefter vil de levere pakken direkte til din modtager. Det lyder supernemt, ikke sandt? Hvis du gerne vil læse mere om Postnord priser pakkeforsendelser, så tag et kig på siden.

Sådan kan du se de nærmeste access points

Hvis du ikke helt har styr på, hvilke FEDEX og TNT access points er nær dig, så bare rolig. Via denne side kan du let og hurtigt se, hvilket Fedex TNT access point, der er tæt på dig. På denne side er der nemlig blevet samlet en masse access points, så du hurtigt kan se, hvorfra du hurtigt kan få sendt, leveret og modtage dine fremtidige pakker. Det eneste, du skal gøre, at at vælge den transportør, du gerne vil bruge og vælge, om det er forsendelsen eller modtagelsen af en pakke, du skal have klaret. Derefter skal du vælge det land og postnummer, hvor du leder efter disse access point, og så kommer de nærmeste lokationer frem!