GLS eller Postnord – hvem skal man vælge?

Når du skal have sendt en pakke, gælder det om at finde en pakkeshop at sende den fra. Angående inderigs pakketransport, findes der flere pakkeshoppe at vælge imellem. To af de mest benyttede pakkeshoppe er GLS og Postnord. Begge firmaer har gode anmeldelser fra deres kunder, hvilket viser, at danskerne er tilfredse med deres service samt transport af pakker. Hvordan finder man så ud af, hvem der er bedst at bruge? Det er individuelt om den enkelte dansker foretrækker den ene eller den anden. Det er altid en god ide at sammenligne ydelser, så du kan vælge den pakkeshop, der bedst lever op til dine krav.

Hvis du vælger GLS

Om du vil vælge GLS eller Postnord er helt op til dig. Ved at vælge GLS betaler du en højere pris for forsendelsen, men til gengæld bliver serviceniveauet højnet, idet leveringsmulighederne er bedre i forhold til Postnord. GLS tilbyder levering før kl. 10 og er mere til stede for den enkelte kunde, da det er muligt at aflevere din pakke i en af deres lokale pakkeshops. Her vil der altid være uddannet personale som er klar til at hjælpe dig, hvis du ikke ved hvordan pakken bliver sendt af sted på forsvarlig vis.

Hvis du vælger Postnord

Postnord har mange pakkeshops i forhold til GLS, hvilket giver dig som kunde en større fleksibilitet i forhold til afsendelse samt afhentning af pakker, da det bl.a. kan gøres udenfor åbningstid. En afhentningsmulighed er f.eks. de røde bokse, der er placeret ved forskellige offentlige steder. Postnords priser er generelt billigere, men forsendelsesmulighederne kan godt være begrænset i forhold til destination samt pakkens mål og vægt. Det betyder at der kan gå længere tid før pakken når frem i forhold til GLS.

Brug din mavefornemmelse

Ud fra et sammenligningsgrundlag kan du tage stilling til hvordan du helst vil afsende din pakke. For manges vedkommende er det vigtigt med billig fragt og pakkepost der hurtigt kommer frem til modtageren. Selvom en du kender vælger Postnord, så er det ikke ensbetydende med, at denne mulighed er den rette for dig. Det er vigtigt at du følger din mavefornemmelse, så du er sikker på, at pakken kommer sikkert frem. Du skal huske altid at få en kvittering for din indlevering så du til enhver tid kan spore pakken, hvis den skulle blive væk under forsendelsen.