Send billigt pakker til Tyskland & England

Nogle gange er det nødvendigt at sende internationale pakker. Heldigvis er der et postvæsen, der er klar til at levere verden over.

Det er klart, at du vil vide, hvordan du kan sende post billigt til udlandet. Send pakke billigst til Tyskland og andre steder i verden ganske let, uden at det er alt for besværligt. Send internationale pakker – læs med her og lær hvordan.

Familie i udlandet? Send internationale pakker

Når du har familie i udlandet, så er det dejligt at kunne sende dem gaver eller ting, der kan glæde dem.

Send en international pakke herhjemmefra. Se hvordan du sender pakker til England eller andre steder, uden at det skal koste dig det hvide ud af øjnene.

Den nemmeste er at sende med PostNord – de leverer til andre postafdelinger i udlandet, så dit brev eller din pakke kommer godt på vej. Med PostNord er det også muligt at spore pakken, både som modtager og afsender, så du hele tiden kan holde øje med, hvor den befinder sig henne. Så er der ikke noget, der går tabt.

Send internationale pakker til dem, du holder af, så de kan få sig en glædelig overraskelse. Hvad der dog kan være en smule træls er prisen.

Pris på pakker

Det kan være svært at finde en god pris på post, især til udlandet. På grund af mange forskellige faktorer, mange af hvilke ikke giver så meget mening, er prisen på pakker og post til udlandet steget eksponentielt de sidste år. Nu er det på et punkt, hvor det faktisk kan være svært at finde en god pris.

Det absolut billigste, du kan gøre, er faktisk at sende fra udlandet til udlandet. Hvis du fx skal til Tyskland, så er det billigere at sende pakker til USA derfra. Kender du nogen, der skal til udlandet, kan du også bede dem sende det.

Det kan dog forårsage, at du ikke kan spore pakken længere.

Det mest ”ordentlige”, du kan gøre, er at bide i det sure æble og betale de høje fragtpriser. Det kan være rigtig træls i længden, men der er ikke så meget andet at gøre, hvis du vil have forsikring og sporing på den.

Send internationale pakker med sporing og forsikring hjemmefra, eller find alternative måder at sende på. Det kan være rigtig svært at navigere, men pakken skal nok komme afsted, og du kan altid søge assistance ved ét af de større pakkemodtagelsessteder, hvor der er kvalificeret personale.