Pakkepost & pakker: Her er det billigst

Hvis din virksomhed sender pakker til England, er du helt sikkert mærket af, at England ikke længere er en del af EU. Det har mange konsekvenser for mange mennesker og virksomheder, og en af de konsekvenser er, at virksomheder nu kan blive udfordret på deres forsendelser til England.

Læs videre her hvis du gerne vil vide mere om, hvad du skal være opmærksom på.

Sørg for at du har den korrekte registrering

England er ikke længere et EU-land, og derfor skal det under en forsendelse med pakkepost registreres som et 3. land. Det har betydning for, hvordan du skal sende pakker til England. Hvis du allerede sender pakker til andre lande udenfor EU, er det ikke noget, du skal tage hensyn til, for så er du korrekt registreret og kan uden problemer sende pakker til England.

Hvis ikke du er vant til at lave forsendelser til lande uden for EU, og derfor ikke har registreret dig korrekt, skal du gøre det hos Erhvervsstyrelsen. Det er vigtigt, at du registrerer din virksomhed, så du kan lave de nødvendige eksportangivelser for at sende din pakkepost til England.

Send pakke til England billigt

Da Englang ikke længere er et EU-land, må du også i din forsendelse af pakkepost forberede dig på, at der kan være toldkontrol på din pakkepost. Du risikerer, at dine kunder skal betale mere for dine varer, og det kan derfor være en god idé at sænke priserne en smule, så du ikke mister dine kunder.

Send pakke plus pakkepost og gør din pakkeporto billig, hvis du har brug for at spare lidt. Det er træls at nedsætte priserne på dine varer, og derfor er det smart, hvis du kan sende pakker billigt, så du kan spare på portoen frem for på varerne. Det er også en god idé at tjekke leveringstid på pakke til England.

Søg eventuelt toldbevilling

Det kan være en god idé at søge toldbevilling, hvis du har meget pakkepost, der sendes til England. Med en toldbevilling får du nogle fordele, og der er nogle faste procedurer for pakkeposten. For eksempel kan du få fordele med betalingshenstand, sikkerhedsstillelse, midlertidig opbevaring af dine varer og lignende.

Med ulemperne ved toldkontrol kan toldbevillingen hjælpe dig lidt i den rigtige retning. Indføring af told på forsendelser til England vil helt sikkert påvirke din virksomheds konkurrenceevne grundet prisstigninger, længere leveringstid, og eventuelle problemer med at tracke varerne, og så er det rart med lidt ekstra fordele på en anden front.