Lad iværksætteren spire

Sponsoreret indhold

Iværksættere og iværksætteri springer frem over det hele. Det er blevet moderne at kunne kalde sig iværksætter, og flere og flere prøver lykken. Der er dog nogle, som skræmmes helt væk af, at så mange prøver lige i tiden. De tænker, at når alle andre alligevel gør det, hvorfor skulle det så lykkes for dem selv. Dette er en helt forkert holdning at have, og i realiteten fungerer det faktisk helt modsat. Hvis alle andre har middelmådige ideer, som de iværksætter, vil dig og din gode ide skinne som en stjerne fra en skyklar himmel.

Derfor handler det bare for dig om at turde springe ud i det, også selvom din nabo gør det samme. Det er grænseoverskridende og ufatteligt modigt at springe ud som iværksætter, og alle mennesker, der gør det, fortjener stor respekt. Der er dog bare blevet så mange af dem, at det unikke forsvinder ved det – eller det er i hvert fald det, mange tror, at det gør. Det unikke forsvinder nemlig slet ikke – det bliver faktisk forstærket. I et hav af dårlige ideer og mislykkede projekter vil en god ide være noget af det mest unikke, der findes.

Derfor skal du ikke være bange for at springe ud i et projekt, og små ting som butiksindretning, hvis du vælger at åbne en butik, er ting, som du nok skal få styr på undervejs. Der er nemlig også et problem med, at folk hænger sig i de små detaljer. Ja, butiksindretning er vigtigt, hvis du åbner en butik, men der findes rigtig mange punkter, du skal igennem, før du overhovedet når til indretningen. Iværksætteri kræver nemlig en plan, men det handler også om at leve i nuet og at turde tage en chance. Og det er der desværre mange, som glemmer.

Økonomien skal række, så fokusér på de rigtig ting

Uanset om du vælger at starte en virksomhed i Helsingør, Roskilde eller et helt andet sted, ændrer det ikke på, at du skal have prioriteringerne i orden. Dette er specielt, hvis dit iværksætteri er noget fysisk såsom et showroom eller en butik. Nogle helt væsentlige ting som gulv og loft kommer til at irritere dig grænseløst, hvis det ikke er af rette kvalitet og ser rigtigt ud – og hvis din nye drøm allerede irriterer dig fra dag ét, er den nok ikke en succes.

Prioriteringer er altafgørende. Hellere fokusere på at få nogle ordentlige industrigulve end at fokusere på alt muligt uvist ude i fremtiden. Du ved, at du skal bruge nogle gode gulve, så investér i dem fremfor at investere i noget, som du måske får behov for. Det er igen her, prioriteringerne spiller en større rolle, end rigtig mange iværksættere går og tror.