Frugt kan spare dig penge. Lær her hvordan

Sponsoreret indhold

Nogle virksomheder rundt i landet har diverse madordninger. Nogle fungerer rigtig godt, andre fungerer knap så godt, hvorfor maden af og til bliver smidt ud. Det handler om at finde indbydende mad hver dag, og nogle der kan lave det til en fornuftig pris. Det er dog lettere sagt end gjort. Nogle gange kan det blive ekstremt dyrt, og hvis man endelig lykkes med at finde noget meget billigt, så går kvalitet og pris desværre tit hånd i hånd. Der findes dog en madordning, som de fleste sætter pris på – og som ikke er dyr eller indebærer dårlig kvalitet. Nemlig en frugtordning.

Det kan lyde lidt tørt og kedeligt med ordet frugtordning, men det kan faktisk være en rigtig god mulighed. Der findes de arbejdspladser, hvor der bliver sat en kedelig og tør salat ud klokken tolv, og så står den der indtil fire og bliver dårligere og dårligere. Den salat er nok ikke det foretrukne valg, hvis du går hen og bliver lidt småsulten. Det er altså her, en frugtordning kan være ekstremt fordelagtigt – både for dine kollegaer, men også for jer som virksomhed.

En frugtordning kan nemlig være alt andet end kedelig og tør. Det handler bare om at vælge det helt rigtige frugt. Det er okay at vælge noget frugt, man ikke lige får hver dag – eller måske lave en melon-dag eller en bær-dag. Den slags kan de fleste sætte pris på, og det er de færreste. der kan lade være med at gå og småspise lidt af det i løbet af dagen.

Frugten kan faktisk spare dig penge

Der er faktisk også den fordel, at en frugtordning som regel er billigere end mange andre ordninger. Og dette gør det altså ikke til en ”dårligere” madordning. Tværtimod. De virksomheder, som har fået det samme mad igen og igen, vil sætte pris på en frugtordning, da det er noget friskt og nyt, der bliver implementeret. Så snak med dine kollegaer – måske bør du endda tage det med på et møde og hør, om det er noget, folk vil bakke op om, da det kan være en kæmpe fordel for jer alle.

En frugtordning behøver dog heller ikke afløse de andre madordninger. Der kan nemlig sagtens være to. En supplerende madordning som en frugtordning kan være en lille lækker ekstra ting, som virksomheder bruger til at forkæle deres medarbejder. En frugtordning kan sagtens stå alene, men også være den eneste madordning jeres firma tilbyder. Men det fungerer altså også rigtig godt som supplement til en anden ordning. Da at den primære madordning kan være hovedmåltiderne, og frugtordningen kan være det, man lige snupper i løbet af dagen for at holde blodsukkeret og energien højt.