4 gode grunde til at lægge vejen forbi Helsingør

En verdensomspændende pandemi har tvunget os alle sammen til at være mere hjemme i Danmark. Så hvorfor ikke lægge vejen forbi Helsingør? Her er mange fantastiske ting at opleve.

 

Vi vil gerne slå et ekstra slag for Helsingør. Derfor giver vi dig fire gode grunde til, hvorfor du i 2021 skal lægge vejen forbi.

Besøg det verdenskendte Kronborg Slot

Lige ud til det smalleste sted ved Øresund, står Kronborg smukt i al sin pragt. Og det er i Helsingør. Slottet trækker hvert år mange tusinde turister til – men her under pandemien kan du få det lidt mere for dig selv, da det stort set kun er danske turister, der bevæger sig hertil.

 

Kronborg er ikke noget almindeligt slot, da det er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Derudover er det også her, du finder den prægtige Holger Danske.

Du kan være heldig at hilse på landsholdet

Landsholdet har i flere år haft tradition for at holde til ved Helsingør og opholde sig på Marienlyst Strandhotel. Bevæger du dig derfor rundt i Helsingør og omegn, kan du være heldig at hilse på nogle af “Danmarks drenge”, når der er landsholdssamling og træning.

 

Med en ny hybridbane på vej ser det ud til, at landsholdet også de næste mange kommende år kommer til at holde til i og omkring Helsingør.

 

Vi er glade for fodboldfans, så kom bare forbi!

København er kun 40 minutter væk

Vil du også gerne opleve andet end Helsingør, mens du er her, kan vi glæde dig med at fortælle, at København bare er en sviptur væk. Du kan komme dertil både med bil og tog. Ved at opholde dig i Helsingør kan du slippe for masseturismen og ellers bare nyde det bedste af København, når du er der.

 

Fredensborg og Frederiksborg Slot er heller ikke mange minutter væk, hvis ikke du kan få nok af prægtige slotte.

 

Der er mange kulturelle og gastronomiske oplevelser

Det er ikke kun Kronborg Slot, som Helsingør kan bryste sig af. For vi har et væld af museer, lækre spisesteder og børnevenlige aktiviteter. Der er derfor rigeligt at lave til en forlænget weekend i Helsingør.

 

Tag derfor gerne ferie fra dit virke som maler, lærer, sygeplejerske, eller hvad du end laver til dagligt, og kom og besøg os. Det vil vi glæde os til!