Virksomhedsejer og familieliv – få mere tid og overskud i hverdagen

Gode råd til at få mere tid og overskud i den travle hverdag

Har du kone og børn, eller måske bare en kæreste? Så vil du helt sikkert også gerne bruge din tid sammen med dem, men du har svært ved at lægge arbejdet fra dig, fordi der er så meget du hele tiden skal holde styr på. Når du er hjemme er overskuddet til at lege med børnene eller være social sammen med kæresten måske ikke så stort, fordi du hele tiden tænker på virksomheden, og om der nu er noget du har glemt. Så rent ud sagt du har brug for mere tid og overskud i hverdagen, så du også kan være den kæreste, far eller mor du gerne vil være. Hvis du læser med her, vil du få nogle idéer til hvad du kan gøre for at skabe mere tid og overskud i hverdagen til både dig selv og din familie.

 

Har du overvejet at få professionel hjælp til at outsource dit varelager?

Har du overvejet at lade et lagerhotel stå for alt besværet med pluk og pak, lagerstyring, afsendelse af ordrer til modtageren og returnering? Hvis ikke så var dette en rigtigt god løsning på problemet. De står for alt besværet, så du kan stå for salget. Hvis du vælger at få professionel hjælp fra et lagerhotel, der har styr på tingene og styr på deres arbejde, så får du automatisk også mere fritid og overskud i hverdagen, da du ikke længere skal holde styr på logistik, pluk og pak, ordrer forsendelse- og returnering.

Dette er ihvertfald en løsning der er værd at overveje, da det sparer dig og din virksomhed for en masse tid, så du i stedet kan fokusere på nogle af de opgaver, der ikke får så meget opmærksomhed, og allervigtigst, at du også kan få tid til din familie.

 

Mere tid til dig selv og din familie

Hvis du overvejer at bruge ovenstående råd, så vil du få mere tid og overskud i hverdagen, både til de resterende opgaver i din virksomhed, men også til din familie og dig selv. Det kan være du endda får tid til at sætte dig i sofaen, med et par lækre uldsokker på og en kop kaffe i hånden, og bare nyde din kærestes – og/eller børns selskab. Lyder det ikke fantastisk, at kunne få mere tid til det der betyder noget for en. Nemlig tiden med familien, det må man ikke tage for givet.