Virker gulvvarmen ikke? Få akut hjælp

Virker din gulvvarme ikke? Hvad end du lige fået anlagt gulvvarme, eller har du haft det i lang tid, så er det noget, som bare skal virke. Hvis din gulvvarme er gået i stykker, kan du få brug for akut vvs-hjælp, i andre tilfælde kan det løses på andre måder. Læs med her, og find ud af, hvad du skal gøre ved det.

Gå ikke i panik

Det er klart, at det kan give anledning til panik, når man kommer ud om morgenen og opdager, at gulvvarmen ikke virker. Men inden du går i panik og ringer efter akut vvs-hjælp, er der nogle ting, du kan gøre for at undersøge sagen selv, og finde en løsning. Læs mere her og få hjælp til gulvvarme der ikke virker.

Hvad kan det skyldes?

Hvis din gulvvarme ikke virker, kan det skyldes flere forskellige ting. Inden du ringer efter akut vvs, så undersøg disse ting inden. Kontroller først vandstanden og trykket i anlægget, som man kan aflæse på manometret. Hvis vandstanden er for lav, så kan det være det, som er problemet. Det kan også være, at der er luft i rørene, eller at pumpen har sat sig fast, fordi dit anlæg har været slukket over sommeren. Hvis du er i tvivl, er det altid en god ide at ringe efter akut vvs.

Kunden har ret

Hvis du lige har fået anlagt gulvvarme og der er et problem med det kort tid efter, så kan du godt regne med, at du ikke kommer til at skulle betale for det, da der som regel er en garanti på den slags, medmindre du selvfølgelig bevidst har gjort noget for at ødelægge det. Men bor du i et gammelt hus, hvor gulvvarmen er stået af, kan der desværre ikke være så meget at gøre, og det er muligvis tid til at få langt noget nyt ind.

Når du ringer

Hvis du beslutter dig for at ringe efter akut vvs-hjælp, så er det vigtigt, at du er klar over, hvilken slags gulvvarme du har, så vvs-manden eventuelt kan hjælpe dig, uden at skulle komme ud og kigge på sagen. På den måde kan du også spare en masse penge, og hurtigt få hjælp til problemet. Hvis dette ikke er en mulighed, bliver de nødt til at komme ud til dig og kigge på sagen. Husk, at hvis du ikke føler dig tryg ved at løse problemet selv, er det altid bedst at ringe til en ekspert.

Burde ikke ske ofte

Hvis du har gulvvarme som ofte ikke virker, skal du overveje at tage fat i dem som har lavet det, hvis det er nyt, da der så måske kan være sket en stor fejl. På den måde kan det undersøges, og måske laves om korrekt, så du ikke skal bøvle med gulvvarmen i fremtiden.