Spar penge på et lokalt værksted i Taastrup

Det er uden tvivl dyrt at have bil i Danmark, og i en undersøgelse fra bl.a. Yougov svarer 50 % af danske bilejere da også at udgifterne til drift og vedligeholdelse er noget af det der har størst indflydelse på hvilken bil de har valgt.

 

Det er dog ikke helt lige meget hvilket autoværksted du vælger at bruge når bilen skal serviceres og repareres, der kan nemlig være stor forskel fra autoværksted til autoværksted.

Står du og mangler et billigt værksted her og nu så klik på linket, og find et Autoværksted Taastrup

Forhandleren er ikke altid den billigste

Vi danskere er et meget loyalitets tro folkefærd, hvilket i nogle situationer er godt nok, men i andre kan det være lidt dyrt.

F.eks. er der rigtig mange der vælger at bruge det originale autoværksted hvor de har købt bilen, men i mange tilfælde kan et lokalt autoværksted faktisk være lige så billigt, hvis ikke billigere

Få flere ydelser til samme pris

Det behøver ikke altid være direkte i kroner og øre du sparer penge, men nogen gange kan det at få en ekstra service eller en ekstra ydelse også gøre det til en fordel at bruge et lokalt autoværksted.

Ofte gør de lidt mindre værksteder lidt mere for at kunne konkurrere med de store værksteder hos forhandlerne, og det er ikke nødvendigvis kun på prisen, men det kan også være i form af udvidet service som f.eks.:

 

  • Gratis lånebil
  • Hente- og bringe service
  • Udvidet åbningstider
  • Ekstra garanti osv.

Ovenstående er blot eksempler på hvilke fordele der evt. kan være på et lokalt autoværksted, det er selvfølgelig altid en god ide at sætte sig ind i hvad der følger med inden man får ordnet sin bil.

 

Sammenlign priser

Det kan godt være du ikke er typen der prutter om prisen, men du vil da helt sikkert gerne spare penge. Så du skal huske at det altid er helt tilladt at ringe rundt til forskellige autoværksteder og få en pris på opgaven.

 

Er det et standardeftersyn er det nok nemmere for dem at give dig en fast pris, end hvis det er en reparation hvor omfanget kan være lidt ukendt.

Du skal dog huske at hvis du vælger at sammenligne priser, så skal du være sikker på at tilbuddet dækker det samme.

En ting du altid kan sammenligne en til en, er timeprisen.