PERLERSMYKKER

Perler har altid været på mode gennem tiden, og nu ser det ud til at være en af ​​de gange, hvor de er meget populære igen. Perler i smykker vil altid blive set som noget smukt og klassisk, den perfekte måde at fuldende ethvert stilfuldt vintage look. Men smykkedesignere leder altid efter måder at give en moderne klassiker, et nyt og interessant twist, fordi dette er en fantastisk måde at skabe noget smukt og elegant på, og for nylig er dette blevet gjort på mange måder med perler.

Perler findes i den levende skal af et bløddyr, den består af calciumkarbonat, som opbygges over tid, da de udskilles af bløddyret, og korn af grus og sand kommer inden i organismen. Perler betragtes som bedre kvalitet, jo mere glatte og runde de er. De kan komme i hvid, blå, orange, grøn gul, brun, pink lilla, grå, sort og flerfarvede, men de er normalt en bleg eller subtil version af disse farver. Se flotte perlesmykker her.

Perler forekommer naturligt, men næsten alle perler, der bruges i smykker, er dyrkede, hvilket betyder, at de er specielt dyrket til det formål. Ferskvandsperler er mere overkommelige end saltvandsperler, fordi deres form normalt er uregelmæssig og er mere almindelige end saltvandsperler. Der er hundredvis af forskellige typer perler, som findes forskellige steder, de kan have forskellige farver, former og overfladeteksturer afhængigt af det miljø, de findes i. Perler farves også ofte til en mere ønskværdig farve.

Håndlavede perlearmbånd

Selvom det tidligere altid har været, jo mere rund perlen er, jo mere ønskelig, har det været populært i den seneste tid at gå efter noget lidt mere interessant og usædvanligt, så et moderne twist på noget meget klassisk perler er et godt eksempel på dette, da de har samme overfladefarve og det smukke perleformede udseende som almindelige perler, men de er lidt misformede og har mere en flad form sammenlignet med kulturperler, de er faktisk biproduktet dannet i perledyrkning, det er derfor, de ikke har den runde form, men de laver virkelig smukke og interessante smykker, og vi har haft masser af tidligere opgaver, hvor kunder har brugt perler i halskæder og øreringe. På det seneste er perler også blevet brugt i forlovelsesringe som et alternativ til en stor central diamant, dette kan være fantastisk til at skabe et smukt, elegant, statement smykke til en lavere pris, og også have et par mindre diamanter i skuldrene af ring for at give den en smule gnistre, hvilket er perfekt, fordi perler gør det store bryllupssmykke, så en smuk perlekæde eller perleøreringe til en perleforlovelsesring ville være en dejlig kombination til at fuldende det smukke og elegante brudelook.