Pendants til mænd

For mange år siden begyndte vi danskere at få en stigende trang til at skille os ud på personlighed og individualitet. Hvor det før i tiden havde været trenden at ligne naboen mest muligt, blev det pludseligt den nye trend at være den, der skilte sig mest muligt ud. Hvad end der er tale om tøj, sko, indretning, madlavning eller noget helt femte, ønsker langt de fleste at skille sig lidt ud. Tøjet skal helst være lige lidt flottere end naboens, boligen skal helst være indrettet lidt mere smagfuldt og maden skal helst smage bedre. Eller som minimum bare anderledes. Det handler nemlig ikke nødvendigvis om, at vi ønsker at være i en konstant konkurrence med vores omverden – det handler snarere om, at vi ønsker at skille os ud og blive lagt mærke til på en klode med 7 milliader mennesker, der grundlæggende ligner os selv.

 

Smykker er et godt sted at starte

 

Én front hvorpå det virkelig er ”nemt” at komme til at skille sig ud er ”stil”. I den vestlige verden har vi dag mulighed for at købe alverdens forskellige beklædningsdele og smykker, og dermed vil det være nemt at sammensætte et outfit, som ingen andre før har båret. Især smykker bliver ofte prikken over i´et, fordi smykkerne i højere grad end tøj kan udtrykke personlighed.

 

Dette er måske også en af grundene til, at også mænd i stigende grad går med smykker bare ”for den gode stils skyld”. I dag ser man ofte mænd, især i den yngre generation, der bærer alt lige fra halskæder til ringe, fordi de synes, at det tilføjer noget fedt og personligt til deres outfit. Især pendants til mænd, altså halskæder med vedhæng, er blevet populære, fordi vedhængene ofte giver den største mulighed for at udtrykke personlighed eller personlige præferencer.

 

Pendants skaber rum for personlighed og unik stil

 

Pendants til mænd fås efterhånden i lige så mange forskellige udgaver, som der er mænd i Danmark. Hvad end man er til store eller små vedhæng, guld eller sølv, så kan man helt sikkert finde en halskæde, der passer netop til en selv. Mange smykkeforhandlere har tilmed åbnet op for, at man i dag kan specialdesigne sit eget pendant – og dermed kan man altså også vælge at bære et pendant med ens forbogstav, sin kærestes navn eller sin fødselsdato. Det er helt op til den enkelte mand, hvilken af de mange pendants til mænd, man ønsker at købe og bruge.

 

Forskellige pendants hos Jewls

Jewls er en af de mange webshops, der har specialiseret sig i at designe og forhandle smykker til mænd. Her finder du også et stort udvalg af pendants til mænd – du kan blandt andet få pendants med Den Vitruvianske Mand, med et kompas eller med det unikke Jewls-logo.