Guide: Sådan vælger du det rigtige legetøj til en 5-årig

Skal du ud og købe en gave til et barn på 5 år? Men ved du slet ikke hvad du skal købe? Det kan også være virkelig svært at vide. Specielt hvis man ikke selv har børn endnu eller hvis ens børn er mindre. Når man er 5 år er man nemlig ved at være stor, men stadigvæk ikke så stor igen.

Så hvad køber man lige af legetøj til de 5-årige? Det får du et par bud på her.

Rulleskøjter

De fleste 5-årige er så gode motoriske at de er ved at være klar til at lære at stå på rulleskøjter. Det er desuden også langt nemmere at lærer sådan nogle ting imens man er barn. Derfor vil rulleskøjter være en rigtig god gave til en 5-årig. Du finder et stort udvalg af forskellige rulleskøjter hos Farmorsoutlet.dk i forskellige størrelser, farver og priser.

Sjove køretøjer

Sjove køretøjer kunne også være et godt bud på et stykke legetøj som du kan give en 5-årig i gave. En mooncar eller en go-kart vil langt de fleste 5-årige synes er virkelig sjove at køre rundt på. specielt hvis de bor et sted, hvor der er god plads til at køre rundt på deres nye legetøjs køretøjer udendørs.

Løbehjul

Et løbehjul kan også være en virkelig god erstatning for et traditionelt stykke legetøj. Kender du derfor et barn, der elsker at lege udendørs og drøne rundt på ting og sager, men som ikke har et løbehjul? Så er et løbehjul helt sikkert den oplagte gave.

Yndlingsfigurer som legetøj

Har barnet nogle yndlingsfigurer? Måske på tegnefilm eller fra et spil? Så vil legetøj i disse figurer helt sikkert også falde i rigtig god jord. De fleste børn elsker at lege med figurer som de kender i forvejen. Deres helte og yndlings personer er derfor altid en god ide, at finde som legetøj.

Spil

Både familiespil og spil til spillemaskiner er ofte også et hit hos børn i den alder. Så ved du at barnet er rigtig glad for at spille spil, så vil et nyt familiebrætspil helt sikkert også være en succes.