Det perfekte badeværelse findes i detaljerne

Et lækkert og rart badeværelse handler om mange ting. Det handler ikke kun om de materialer, selve rummet består af. Hver en lille detalje har betydning for oplevelsen, man får på badeværelset. Her kan du fx finde det håndklæde, der passer bedst til dig, så du får den optimale komfort til de penge, du er villig til at betale.

Hvorfor er badeværelset vigtigt

Badeværelset er et vigtigt rum. Det er her man forkæler sig selv og plejer sin krop. Det er også her, de praktiske ting foregår, og man bruger faktisk overraskende meget tid ude på et badeværelse. Derfor er det vigtigt, at rummet er et, man har lyst til at være i. Et badeværelse har naturligvis forskellig betydning alt efter, hvem man er som person. Det er ikke lige vigtigt for alle at få den luksuriøse, selvforkælelse, når man betræder rummet. For nogle handler det bare om, at det har de ting, man skal bruge og ikke mere end det. Det handler i høj grad om, hvor højt man prioriterer selvforkælelse og pleje af krop. Når man skal have nyt badeværelse eller blot forny sit gamle, er der flere elementer, man skal indtænke i indretningen, hvis man vil ramme en bestemt stemning. Alt lige fra belysning til valget af håndklæder.

Det praktiske

Er man en børnefamilie, hvor de mange medlemmer hver morgen slås om pladsen på badeværelset, er det måske godt at gøre sig nogle overvejelser, hvor praktik og optimering kommer ind i billedet. Hvis det er på tide med et nyt badeværelse, skal man måske overveje, om man skal dele funktionerne op i to – altså at man har et toilet og et badeværelse. Toilettet kan herved bruges de travle morgener, hvor man på samme tid kan gå i bad på badeværelset og børste tænder på toilettet, sådan undgår man problematikker om hvor længe, man kan tillade sig at tage et bad. Et bad om morgenen er i høj kurs for mange, for det er her man vågner, får energi og gør sig klar til en ny dag – velvidende at man er ren og klar på mødet med andre mennesker.

Wellness-oplevelsen

Hvis husstanden ikke består af nær så mange mennesker, vil man måske foretrække at indrette det på en lidt anderledes måde – netop fordi det praktiske aspekt ikke behøver at dominere. Her er der nærmere plads til kvalitetshåndklæderne, der kan omfavne og varme en, når man træder ud fra sit lange, velovervejede bad. Måske endda et badekar, der kan forkæle en, når man har brug for at trække stikket og værne om sig selv. I sådan et badeværelse er der plads til at blive kælet for detaljerne. Farverne på håndklædet kan gå i samspil med sæben, der står ved håndvasken, og duftpindene giver en afslappende atmosfære. På sådan et badeværelse bruger man tiden på sig selv og får wellness-oplevelsen. Alt dette kan valget af indretning gøre.