Danmarks billigste priser på pakkepost

Synes du også, det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvad det koster at sende en pakke? Det er måske især, hvis du gerne vil sende din pakke så billigt som overhovedet muligt – og hvorfor skulle man egentlig ikke være interesseret i at gøre dét?

I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvordan du finder ud af de billigste pakkepost priser.

Tjek altid priserne online

Vidste du godt, det er estimeret, at omkring 20% af den danske befolkning kun sender pakker under én gang om året? Så er det ikke så underligt, hvis du ikke ved så meget om det.

Hvis du derimod skal sende som erhverv, så bør du virkelig sætte dig ind i det, så du fremover kan sende den billigste pakkepost.

Det er vigtigt, at du altid tjekker priser på pakkepost, inden du sender noget. Det er bare ikke altid så nemt at finde ud af, hvordan man gør.

Det er heldigvis ikke særlig svært, når man først lige finder ud af, hvordan man gør. Som privatperson er det heller ikke mærkelig, hvis du synes, det er lidt svært at finde rundt i. Der er nemlig rigtig mange privatpersoner, der ikke sender særlig ofte, og derfor ikke kender til priser på pakkepost.

Find en beregner

Du kan finde beregnere på nettet, hvor du kan se, hvad de forskellige fragtpriser er. Her kan du blive klogere på priser på pakkepost, og hvordan du kan komme til at sende din pakke på den billigst mulige måde.

Der er flere, der tror, at man kun kan sende med postnord som privatperson, men vidste du godt, at man faktisk også kan sende med DHL og GLS som privatperson? Det er ikke kun erhverv, der kan benytte sig af det.

Husk kravene

Selvom du forsøger at sende på den billigst mulige måde, så er det stadig vigtigt, at du overholder de krav, der er for forsendelse og priser på pakkepost. Der kan f.eks. være bestemte krav til, hvordan emballagen skal være. Der er typisk også krav for vægt og porto, og hvis du skal sende til udlandet, så skal du være endnu mere opmærksom på reglerne. Her kan der nemlig være noget med told, og det er vigtigt, at du har styr på det, så du ikke ender med at få en uforudset regning – de er aldrig sjove at få ind ad døren. Det er dog heldigvis rimelig nemt at blive klog på reglerne, hvis man bare læser lidt op på dem.