Cykelforretning med kæmpe udvalg og god service

Cykelexperten.dk er en af Københavns største forhandlere af cykler, tilbehør og udstyr, både online og med fysisk butik. Det vi lægger vægt på, er at tilbyde det største udvalg for vores kunder, og det er særligt dér vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter.

 

Mange cykelhandlere lægger utrolig stor vægt på at alt skal være flot og stilrent, og at cyklerne gerne skal være dyre. Hos Cykelexperten.dk i København er situationen tæt på den modsatte. Her bliver der klemt så mange cykler i sortimentet som overhovedet muligt, så de besøgende både på webshoppen og i butikken altid kan finde produkter der matcher lige netop deres behov.

 

Her finder du altså et kæmpe udvalg af hverdagscykler, racercykler, elcykler, børnecykler, mountainbikes og meget andet, og i stort set alle prisniveauer, så der er noget for enhver smag. For at kunne yde et stort udvalg af produkter, er det nødvendigt med gode forhandleraftale hos en række af de bedste leverandører og producenter i verden. Hos Cykelexperten.dk i København er vi derfor altid opmærksomme på nye produkter, tendenser og brands, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder det bedst mulige udvalg. Over en længere årrække har vi opbygget gode forhold med vores leverandører, så slutbrugeren i sidste ende er sikret de bedste produkter og de bedste priser.

 

En stor fordel ved at have et stort sortiment, er at priserne på de forskellige produkter ofte kan presses i bund. Udover butik og webshop har vi et kæmpe lager, med tusindvis af cykler og andre produkter i huset året rundt. Ved at købe store partier ind ad gangen, sikrer vi de bedste priser både for os og vores kunder. Særligt prisen er for danskerne en vigtig faktor, når der skal handles cykler til familiens hverdagsbrug. Det store udvalg, kombineret med lave priser og en super service, resulterer i mange besøgende både online og i vores Megastore i Vanløse.

 

Det vi som forretning sigter mod, er at gøre det nemt og billigt for danskerne at få cykler og udstyr af højeste kvalitet. En super hverdagscykel behøver nemlig ikke at koste en formue. For et par tusind kroner er du ofte godt kørende, og med masser af udstyr på cyklen fra start. Vi tager hånd om det hårde arbejde ved at udvælge de leverandører og modeller der er værd at sigte efter, når man som kunde aflægger besøg hos os.

 

Har man til gengæld brug for en vaskeægte supercykel til enten motion eller konkurrence, er det store udvalg også en fordel. Det er ofte en smagssag hvilken geometri, kørestil og design man er til. Med et stort udvalg har kunden altid flere tilsvarende modeller at vælge fra og prøve, så man er sikker på at få den helt rigtige model, når man besøger Cykelexperten.dk.