3 tips til effektiv flytning

Boligmarkedet er altid i gang og mange flytter til nye hjem hver måned, hvad end der er tale om lejeboliger, ejerboliger, lejligheder el. sommerhuse. Man kommer ikke udenom at en flytning bare tager lang tid, men det er ikke en sjov opgave og derfor skal det helst gøres hurtigst muligt. I denne artikel får du 3 tips til en effektiv flytning.

#1 Pak dine ting ordentligt

En af de vigtigste ting at gøre er at pakke dine ting ordentligt. Det kan godt være at det tager lidt længere tid at pakke alle dine ting ordentligt og ikke mindst i orden, men den tid er sparet når du skal pakke flyttebilen og pakke ud i dit nye hjem. Når jeg siger pakke ting ordentligt, så mener jeg:

  • Pakke dem i solide flyttekasser med god vægtfordeling – Ikke i IKEA poser el. alle bøger i samme flyttekasse, så den bliver umulig at løfte.
  • Fyld flyttekassen, men overfyld den ikke og skriv udenpå hvad der er i eller hvilket rum den høre til.
  • Skil møbler ad og vær ikke en helt der tror du/i kan flytte hele sofaer og senge.
  • Har i selv lejet en flyttebil, så pak også den fornuftigt eller hyr flyttemænd i Helsingør der har erfaring med det.

Dette punkt hænger også samme med 3. tip i denne artikel, hvor det handler om at pakke ét rum ad gangen.

#2 Få flyttehjælp

Nummer 2 tip for at få en effektiv flytning er at skaffe noget flyttehjælp. Det er der flere måder at gøre på, hvilken der er bedst afhænger af dine muligheder og din situation.

  1. Få hjælp af venner og familie, betal med pizza og sodavand/øl.
  2. Brug en platform til at hyre lokal flyttehjælp. Du kan gøre det her.
  3. Hyr flyttemænd til at pakke bilen og læs af i dit nye hjem.

Alle er gode løsninger til en effektiv flytning, men det er klart at det i høj grad er din økonomi der spiller ind i hvilke muligheder du har råd til at benytte dig af.

#3 Pak ét rum ad gangen

Sidst men ikke mindst vender vi tilbage til det med pakningen af tingene der skal flyttes. Pak et rum ned ad gangen, så du ikke ender med en masse flyttekasser der indeholder en blanding af køkkenting, badeværelsesting, bøger og puder osv. Det betyder bare alverden tidsmæssigt at tage ét rum ad gangen når du pakker ned, så du også kan tage ét rum ad gangen når du pakker ud.

 

Når du pakker flyttebilen er det også en god idé at pakke tingene sammen, sådan at du ved hvilke kasser og møbler der skal i hvilke rum i dit nye hus.

 

Med de 3 tips herover er du forhåbentlig klar til at flytte ind i dit nye hjem hurtigt og effektivt, så du kan bruge din tid på at nyde hvor du er flyttet til.