Vent ikke med at få dit livs bedste smil!

Dine tænder er designet til at holde hele livet, men det betyder ikke, at de gør det, hvis du ikke passer på dem. En sund kost og god mundhygiejne er afgørende for at holde dine tænder stærke og fri for forfald. Men selv med den bedste pleje kan tænderne blive beskadiget af skader eller sygdom. Derfor er det vigtigt at se en tandlæge regelmæssigt til eftersyn og rengøring. Tandlæger kan identificere problemer tidligt og anbefale behandlinger, der kan forhindre alvorlige skader på dine tænder. Så hvis du vil holde dit smil sundt og lyst, skal du sørge for at se din tandlæge regelmæssigt.

Hvor kan det gå galt?

Huller i tænderne, huller i tænderne og tandkødssygdomme er blot nogle få af de problemer, der kan opstå, hvis du ikke passer ordentligt på dine tænder og tandkød. Børstning to gange om dagen, tandtråd dagligt og regelmæssigt besøg hos din tandlæge er alle vigtige skridt for at opretholde en god tandsundhed. Derudover er det vigtigt at spise en afbalanceret kost og undgå sukkerholdige snacks og drikkevarer.

Lyst smil

Et lyst smil kan formidle selvtillid, lykke og generelt godt helbred. Det kan også gøre et godt førstehåndsindtryk på folk, du møder. Mens mange faktorer bidrager til et smukt smil, er dine tænders tilstand en af ​​de vigtigste. Hvis dine tænder er gule eller plettede, kan det få dit smil til at se mindre ud end sit bedste. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at opnå lysere tænder. Udover regelmæssig børstning og tandtråd, kan blegende tandpasta og skylninger hjælpe med at lysne plettede tænder. True Gum tilbyder også deres nye løsning – en pakke tandkød, der skal bevare dine tænders naturlige hvidhed.

Lad de professionelle gøre deres arbejde

Selvom der findes en række håndkøbsprodukter til tandblegning på markedet, foretrækker mange at få deres tænder bleget professionelt af deres tandlæge.

Professionel tandblegning kan udføres på to måder: blegning på kontoret eller blegning i hjemmet. Blegning på kontoret er den hurtigere mulighed, da det kun tager et tandlægebesøg for at opnå de ønskede resultater.

Hjemmeblegning

Men hjemmeblegning er ofte mere overkommelig og kan udføres, når det passer patienten. Hjemmeblegesæt er tilgængelige gennem din tandlæge og involverer typisk at bære en mundbeskytter fyldt med blegegel i en vis periode hver dag.

Afhængigt af farvningens sværhedsgrad kan resultater fra professionel tandblegning vare alt fra flere måneder til flere år. For de bedste resultater er det vigtigt at undgå mad og drikke, der forårsager pletter (såsom kaffe, te og rødvin) og at opretholde gode mundhygiejnevaner.