Fordelene ved at udskifte tøjet i hjemmet med bambus

Skal du og din familie ikke nøjes? Vil du gerne have det bedste af det bedste? Tænker du påmiljøet? Kan du nikke anerkendende og de mest åbenlyse svar til ovenstående? Så er tøj af bambus fra Bambuni formentligt det helt rette match for dig. Læs mere om alle fordelene ved brug af bambusprodukter på badeværelset, soveværelset eller på dig selv lige herunder.

 

Bambustøj har mange gode egenskaber, og bidrager til et øget velvære derhjemme, og er formentligt et valg, du aldrig vil fortryde. Bambus tøj har så mange gode fordele, at det næsten er fjollet at gå med tøj af bomuld.

 

Hvorfor er bambus bedre end bomuld?

Der er som udgangspunkt flere gode grunde til at vælge bambus frem for bomuld i klædeskabet derhjemme. Lad os opdele det i 3 dele, hvorfor bambus er det bedste alternativ:

  • Antibakterielt og lugtafvisende
  • Mere grønt/bæredygtigt, da det ikke kræver vand og pesticider for at vokse
  • Temperaturregulerende, holder dig kold når det er varmt og varm når det er koldt.

Tøjet er med andre ord helt perfekt til alle familier, både med og uden børn. Vi kender vel alle lugten af manden, som kommer hjem efter en hård dag, og er tyrret ind i en vammel lugt af sved? Det bliver ikke tilfældet med tøj af 100% bambus – tværtimod vil hans tøj være lugtfrit, og kan principelt bruges igen dagen efter. Det samme gælder med bambus tøj til børn, hvor skidt og møg og frygten for det værste ofte er aktuel. Her er bambus også et genialt match, når det kommer til tøjet eller undertøjet derhjemme.

Det behøves ikke kun være bambus tøj – det fåes i diverse ting

Bambus tøj og tøj af bambus er generelt ikke de eneste bambusprodukter, som passer godt ind i de danske hjem. Bambuni leverer et hav af forskellige produkter både til soveværelset, badeværelset og klædeskabet – både hos de gamle og de unge. Alt bambustøj tørrer ekstremt hurtigt pga det luftige materiale, og det gør det nemmere at vaske tøjet hjemme hos hr. og fru Danmark.

Bambus er ligeledes kendt for at være ultra slidstærkt – det vil sige, at ikke nok med, at vi sparer miljøet for en stor belastning i produktionsdelen, så sparer vi også på sigt. Primært fordi, at det holder bedre en bomuldsprodukter. Det kan derfor anses som værende en engangsinvestering. Da du ikke skal købe det særligt ofte.

Certificeret bambusprodukter er alfa og omega

Når du køber nyt tøj – og i særdeleshed bambusprodukter – er det vigtigt, at du tjekker hvilke certificeringer produkterne kommer med. Blandt andet BSCI som er en anerkendt certificering til arbejdsforhold. Alt bambus kommer fra fjernøsten (kun her bambus vokser), så det er vigtigt at være sikker på, at det ikke er børn der har lavet det. 

Ligeledes OEKO-TEX STANDARD-100 CERTIFIKATET er mindst lige så vigtigt, da det fortæller hvorvidt produktet er farligt at sove med eller ej. Er det ikke oeko-tex certificeret må du aldrig købe et produkt, og det vil i givetfald være sundhedsskadeligt for både dig og jer.

 

Jeg håber, at det var svar nok på nogle spørgsmål vedrørende bambustøj, har du andre spørgsmål er Bambuni der for at svare dig.