Aflever og hent pakker på access points

Det kan være meget irriterende at bestille en pakke til døren. Først og fremmest kender man ikke tidspunktet, hvorpå pakken leveres, så det er ikke sikkert, at man er hjemme, når postbuddet banker på døren. Det gør, at man skal vente længere på sin pakke, ud over at man har betalt ekstra for dørlevering.

Der er heldigvis en simpel løsning på dette problem. Find access points nær dig, så kan du nemlig helt selv hente pakken, når du får besked om, at den er leveret i nærheden af dig. Hvis din pakke kommer med UPS vil den for eksempel blive indleveret hos en UPS pakkeindlevering. Så du nemt kan hente den dér.

Hvad er et access point?

Et access point er, ligesom en pakkeboks, en nem og hurtig løsning på, hvordan du hurtigst muligt får din pakke. Det er, i korte træk, en postboks, hvor postbuddet leverer din pakke, så du senere kan hente den. Access pointsene er lokale og næsten altid inden for gåafstand af dig. Find access points i nærheden og spar besværet.

Access point er udendørs, hvilket betyder, at der ikke er nogen åbnings- eller lukketider. Derfor kan du helt selv bestemme hvornår du vil hente din pakke, også selvom det er udenfor butikkernes normale åbningstider.

Du får derfor en nem og sikker levering af din pakke, og du slipper for at skulle vente ekstra længe, fordi du ikke var hjemme, da UPS bankede på. Find access points nær dig, så bliver det hele lettere.

Hvor finder man sit UPS access point?

UPS har afdelinger over hele landet, så du kan hurtigt og nemt finde frem til dit nærmeste access point. Hvis du har bestilt et produkt via UPS, så vil du få en besked om, hvor og hvornår din pakke vil blive indleveret.

Hvis du for eksempel bor i Århus, så vil UPS i Århus kunne se, ud fra din placering, hvor det nærmeste access point er, så du slipper for at skulle være hjemme og vente.

Find access points og få en mere fleksibel løsning på et problem, som mange kender. Det er slut med at være irriteret over, at din pakke bliver efterladt udenfor, hvor alle og enhver kan få fat i den.

Heldigvis får du det tilmed også billigere, når du bestiller til et access point, og du bestemmer selv hvornår du vil hente din pakke.