Gode idéer til en date i Helsingør

Har du fundet en god date igennem Datingpilot.dk og skal du nu finde på nogle gode date ideer, så i kan hygge jer ordentligt sammen? I denne artikel får du nogle gode råd om, hvad du eventuelt kan lave på din date i Helsingør.

Den gode gamle kop kaffe

Det er lidt af en klassiker at tage ud på en café og få en kop kaffe sammen men det er nu også en god måde at holde date på. Det er en meget nem og sikker måde hvormed man lige kan sætte sig ned og se hinanden i øjnene. Det er en meget uformel måde hvormed man kan mødes første gang og finde ud af, hvorvidt man har en god kemi sammen.

Derudover tager det ofte heller ikke lang tid lige at drikke en kop kaffe. Og derfor kan man hurtigt smutte videre igen, hvis man ikke har så god en første date. Ofte kan man nemlig opfange det fra første færd hvorvidt man egentlig kan sammen. Det tager ofte ikke lang tid før man finder ud af, hvorvidt der egentlig er potentiale her.

Derudover koster det sjældent særlig meget at komme ud og få en kop kaffe sammen. Det kan derfor være en rigtig dejlig måde hvormed, man kan få datet rigtig mange masse søde mennesker. Så kan man hurtigt kan finde ud af hvem det er man skal lave ende op sammen med.

Man går aldrig galt af en god gåtur

I kan naturligvis også vælge at gå jer en lang tur sammen. Det kan også være en meget hyggelig måde at komme på date på. Og på den måde får i set byen som i begge befinder jer i. Måske kommer til at se nogle helt andre nabolag, som i ellers ikke kendte til? Det kan være noget så hyggeligt.

I kan eventuelt også gå i de områder, som i kender hver især. På den måde kan i vise helt andre dele af byen, som den anden måske ikke kender til. Har du for eksempel en yndlingscafé, som du gerne ville vise stolt frem? I så fald kan du gøre det på denne gåtur.

En picnic kan være hyggeligt

Det kan også være meget hyggeligt at komme ud på en picnic. Hvis vejret ellers arter så rigtig fint, så kan det være en god form for date.

I kan eventuelt sørge for at i hver især tager noget mad med, så i også kan holde jer med energi, når i er afsted. Og måske også i skal have nogle kolde bajere med? Ellers skal en flaske vand i hvert fald med ned i rygsækken. Hvis i samtidig lige tager et tæppe med så er i meget godt kørende. Og på den måde kan i hurtigt få brugt et par timer ude i naturen, hvor i lærer hinanden bedre at kende.

Dette er som regel også en meget billig måde hvormed, i har en god og hyggelig dag. Det koster trods alt ikke meget lige at lave nogle madpakker og kører ud i blå.6