Sikr dig selv og dit sexliv med beskyttelse herunder rette kondomer

Kondomer er kommet for at blive. For uanset om man er fan af den lille fyr, er den nu praktisk og er med til at sikr dig et sikkert og trygt sexliv sammen med din parter.

Ikke alle kvinder kan tåle p-piller

Der er flere bivirkninger ved brug af p-piller, trods de også sikrer uønsket graviditet. Derfor er det godt med andre alternativer som pessar og kondom. Men det kan jo ske, at man har glemt sit pessar og heraf er det jo godt, at man kan sikre sig med et kondom.

Hvilket kondom bør man vælge

Valg af kondom er en smagssans, men om ikke andet vigtigt, at de er CE mærket. Det betyder, at de er godkendt og heraf gennemtestet i hele produktionsforløbet find kondomer. Netop for at sikre, at de holder i gummiet.

En uønsket graviditet

Er du nystartet indenfor den seksuelle akt, er det vigtigt at tænke sig om forinden. For trods man kan være fuld eller påvirket, kan alvoren indfinde sig, hvis man dyrker usikker sex med en parter. En uønsket graviditet er aldrig sjov. Tværtom kan det være en yderst hård og svær følelsesmæssig proces at skulle gå igennem. Oveni at man måske ikke også er aldersvarende moden til at forstå de konsekvenser, som det kan have for en. Også på den lange bane. For det er jo et begyndende lille barn i ens mave, det handler om. Så at tænke på beskyttelse og hvilken beskyttelse, man bør bruge kan være en god samtale at have med sine forældre. Især hvis man ikke er gammel nok selv til at få recept til p-piller hos sin egen læge.

Uheldigt uheld

Trods sikker beskyttelse, er der også folk der har oplevet at blive gravid. Det er dog de færreste kvinder, der her er tale om. Nogle kvinder vælger også en spiral, men der er også mange kvinder, der ikke kan tåle den. Om det kan være en løsning for dig, er noget du om ikke andet skal tale med din læge om. Ønsker du ikke p-piller kan et pessar og kondom være en udmærket løsning for beskyttelse. Her kan I begge som partner til hinanden beskytte hinanden, uanset om I bruger det ene eller det andet. Har du ikke en fast sexpartner er det altid tilrådeligt at anvende kondom. Netop for at undgå kønssygdomme.