Vil du gå på Idrætslinjen? Kom til informationsmøde den 26. oktober

Kontakt os

Vil du gå på Idrætslinjen? Kom til informationsmøde den 26. oktober.

Torsdag d. 26. oktober kl. 18:30 er der informationsmøde for optagelse på kommunens Idrætslinje.

Der skal optages to helt nye 7. klasser, så alle nuværende elever i 6. klasse og deres forældre er velkomne. Derudover er enkelte pladser i kommende 8. & 9. klasse ledige, så dygtige udøvere fra nuværende 7. & 8. klasser er også velkomne til mødet.

Informationsmødet holdes i Helsingør Gymnasiums festsal.
Vi er meget ambitiøse på idrætstalenternes vegne i Helsingør Kommune, og vil sammen med specialforbund og lokale klubber fortsat skabe talentudviklingsmiljøer for de unge. Netop nu har vi indgået ny fireårig aftale som Elitekommune med Team Danmark, så vi kan udvikle flest muligt fra at være lokale talenter til at være nationale eller internationale eliteudøvere, siger Jens Bertram, formand for Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget.

Læs mere om Helsingør Talent og Elite

  • Idrætslinjen optager på tværs af kommunens skoler og talenter fra andre kommuner, hvis de dyrker idræt i en af Helsingør kommunes mange klubber, der arbejder med talentudvikling.
  • Lige nu har Idrætslinjen og Helsingør Eliteidræts Akademi i alt 235 elever i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne, der har fri til morgentræning i deres idræt.
  • Oprindelig havde Idrætslinjen kun udøvere fra atletik, fodbold, håndbold, svømning og tennis. Nu trænes der desuden i disciplinerne golf, idrætsgymnastik, teamgymnastik og dans.
  • Alle talenter trænes udover deres egen disciplin i fysisk træning målrettet deres idræt. Det giver rigtig gode resultater, fordi træningen supplerer klubbernes træning i idrætsdisciplinen. Mange udøvere er dermed gået stærkt frem i deres idræt og præsterer på højere niveau.

Idrætslinjen ser fortsat gerne ansøgere fra alle idrætsdiscipliner – blot niveauet er på er vist niveau og ambitionerne om at nå mere end blot at være dygtig lokal udøver er til stede

Kontakt os
DEL