Uddrag af døgnrapport 8. januar – 9. januar 2018

Kontakt os

Mistænkelig hundelufter, Ganløse

Klokken 11.00 opdagede en borger i Ganløse, at en mistænkelig mand, der ikke plejede at opholde sig i nabolaget, stod og kiggede ind af et af naboens vinduer. Borgeren ringede og anmeldte episoden og leverede et fyldigt signalement af manden. Borgeren kunne dog ringe ind igen senere og melde, at det var naboens barnebarn, der var løbet efter sin hund, og at der derfor ikke var tale om en formodet indbrudstyv.

Selvom det i dette tilfælde blot var en hundelufter, var det alligevel godt arbejde af borgeren. Ser du noget mistænkeligt, så ring hellere 114 en gang for meget end en gang for lidt – også selvom det sidenhen viser sig at være tale om et lovligt forhold.

Fortørnet hundelufter, Rude Skov

Da en mand omkring klokken 11 gik en tur i Rude Skov, mødte han en mandlig hundelufter i 50’erne, som havde to løse golden retriever-hunde med sig. Da manden påtalte overfor hundelufteren, at hundene skulle være i snor, blev hundelufteren fortørnet, hvorefter han valgte at skubbe flere gange til manden.

Hundelufteren beskrives som: Mand, 50-55 år, cirka 180 cm høj, alm. af bygning, mørkt/gråt og kortklippet hår, talte dansk, iført en pæn army-grøn jakke, pæne mørke fritidsbukser samt ruskinds-vinterstøvler.

Nordsjællands Politi hører meget gerne historien fra hundelufterens synspunkt på telefon 114.

Kørsel uden førerret, Espergærde

Klokken 13.20 blev en 37-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejens afslutning. Her viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil.

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 16.28 anmeldte en kvinde, at en sort BMW holdt i indkørslen til en rideskole. I bilen sad to mænd og spejdede mistænkeligt, og da kvinden nærmede sig bilen, kørte den fra stedet i høj fart. Kvinden nåede dog at notere sig bilens registreringsnummer, og det viste sig, at nummerpladerne var meldt stjålne, hvorfor der nok var noget om kvindens mistanke rettet mod de to mænd.

Det er godt at holde øjne og ører åbne, og det er især godt at notere sig nummerplader, hvis der er køretøjer involveret – godt arbejde af anmelderen!

Forsøg på brandstiftelse, Sorgenfri

Tirsdag formiddag blev det anmeldt, at der mellem klokken 18.00 mandag og klokken 08.15 tirsdag havde været flere forsøg på brandstiftelse ved Sorgenfri Kirkes hoveddør samt facade til Sognegården. Der er formentligt brugt brandbar væske. Kun mindre brand- og sodskader, idet ilden formentligt har slukket sig selv.

Nordsjællands Politi hører meget gerne fra eventuelle vidner på telefon 114.

Kontakt os
DEL