Uddrag af døgnrapport 9. januar – 10. januar 2018

Kontakt os

Falskmøntneri, Hillerød

Klokken 08.12 anmeldte et supermarked fra Hillerød, at der mandag aften var blevet betalt med en falsk 1000-kroneseddel.

Nordsjællands Politi har modtaget flere anmeldelser om lignende forhold de seneste dage og opfordrer derfor butikspersonale og lignende til at være særligt opmærksomme på især store pengesedlers ægthed, når kunderne betaler.

Sprituskørsel, Slangerup

Klokken 08.56 blev en 58-årig mandlig bilist standset på Slagslundevej og bedt om at puste i alkometeret. Resultatet viste en promille over det tilladte, og en blodprøve skal nu fastslå, om målingen var korrekt.

Heste undsluppet, Lyngby

Klokken 16.05 blev det anmeldt, at to løsslupne heste løb rundt på Hjortekærsvej mod Klampenborgvej og generede trafikken. Inden patruljens ankomst ringede anmelderen tilbage og oplyste, at hestene var indfanget igen.

Narkokørsel, Skibby

Klokken 20.25 blev en 21-årig mandlig bilist standset på Østergade og bedt om at tage en narkometertest. Den slog ud for hash, og en blodprøve skal nu fastslå, om resultatet var korrekt.

Manden blev desuden fundet i besiddelse af knap 3 gram hash.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 22.05 blev en 22-årig mandlig bilist standset på Esrumvej og bedt om at fremvise sit kørekort. Dette kunne dog ikke lade sig gøre, for manden havde tidligere fået kørekortet frataget.

Narkokørsel, Frederikssund

Klokken 23.25 blev en 29-årig mandlig bilist standset på Gammel Marbækvej og bedt om at tage en narkometertest. Den slog ud, og en blodprøve skal nu fastslå, om udslaget var korrekt.

Ved patruljens henvendelse udgav manden sig i første omgang for at være en anden, men betjentene hoppede ikke på limpinden. Da de fandt ud af, hvem manden i virkeligheden var, viste det sig, at han var eftersøgt til afsoning af en dom på 10 måneder. Manden blev kørt direkte til afsoning.

Narkokørsel, Allerød

Klokken 01.19 blev en 25-årig mandlig bilist standset på Frederiksborgvej og bedt om at tage en narkometertest. Den slog ud for kokain, og en blodprøve skal nu fastslå, om det var korrekt.

Kontakt os
DEL