Uddrag af døgnrapport 31. januar – 1. februar 2018

Kontakt os

Overtrædelse af dørsalgsloven, Hellerup

Klokken 10.43 blev det anmeldt, at to mænd gik rundt og bankede på husdørene på Henningsens Allé, mens en tredje fulgte efter dem i bil. Mændene tilbød at rense beboernes indkørsler mod betaling, hvilket er en overtrædelse af dørsalgsloven.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de alle tre blev anholdt og sigtet for overtrædelse af dørsalgsloven, hvilket resulterede i tre bøder á 5.000 kroner.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 14.21 blev to 31-årige mænd pågrebet i et supermarked i Lyngby, efter de havde forsøgt at stjæle diverse søde sager for et beløb, der betydeligt overstiger, hvad de fleste bruger på fredagsslikket.

De to mænd har overnattet i arresten og skal fremstilles for en dommer i dag.

Kørsel uden førerret i påvirket tilstand, Skibby

Klokken 16.45 blev en 23-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Vibevej. Bilisten viste sig at have fået sin førerret administrativt inddraget, og da narkometeret blev taget frem, slog det ud for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. En blodprøve skal nu be- eller afkræfte resultatet. Slutteligt blev der også fundet en pose med 0,4 gram amfetamin i bilen.

Politiet foretager ikke kun sprit- og narkokontroller fredag og lørdag aften – vi gør det døgnet rundt. Dét er en af mange gode grunde til ikke at køre bil i påvirket tilstand.

Narkokørsel, Frederiksværk

Klokken 17.35 blev en 33-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Hillerødvej. Ved test med narkometer viste resultatet, at den 33-årige var påvirket af kokain, hvorfor han blev taget med til udtagning af blodprøve.

Mistænkeligt forhold, Humlebæk

Klokken 18.17 ringede en borger og anmeldte, at en flok udenlandske personer listede rundt om et hus, hvor anmelderen vidste, at de retmæssige ejere var bortrejst i en længere periode.

En patrulje blev sendt til stedet, der dog kunne konstatere, at personerne på legal vis havde lejet huset, imens ejerne var bortrejst.

Selvom det viste sig at være et legalt forhold, var det fremragende spottet af anmelderen, og vi opfordrer til, at andre følger anmelderens eksempel.

Mistænkeligt forhold, Allerød

Klokken 00.21 anmeldte en borger, at hun kunne høre nogle unge, der formentlig var ved at begå indbrud i Torvestræde. Der blev i hvert fald larmet med noget værktøj, og det lød som om, noget blev brækket op.

En patrulje blev sendt til stedet, der kunne fastslå, at det drejede sig om nogle unge, der trods det mærkværdige tidspunkt på lovlig vis arbejdede på en knallert.

Igen må vi rose anmelderen for at ringe 114, selvom det viste sig at være et legalt forhold.

Spritkørsel, Birkerød

Klokken 00.58 blev en 43-årig mand set siddende bag rattet på en tændt bil på Dambakken. Manden fik lov at puste i alkometeret, som viste over den tilladte promillegrænse, hvorfor han blev taget med til blodprøveudtagning.

Kørsel uden førerret i påvirket tilstand, Fredensborg

Kørsel uden førerret i påvirket tilstand, Fredensborg

Klokken 04.55 blev en 26-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Hillerødvejen. Manden viste sig at være frakendt førerretten, ligesom narkometeret slog ud for indtagelse af narkotika. En blodprøve skal nu fortælle nærmere om narkometerets resultat.

Kontakt os
DEL