Uddrag af døgnrapport 12. – 15. januar 2018. Nordsjællands Politi

Kontakt os

Kørsel uden førerret under påvirkning af narko, mv. Nivå.

Lørdag kl. 1149 blev en patrulje opmærksom på en personbil, der kørte rundt på cykel-og gangstierne i området omkring Nivåvej. Da den ikke ville standse på patruljens anmodning, blev det nødvendigt at påkøre bilen.

Føreren, en 19 årig mand, blev anholdt og taget med på stationen, idet han ved visitation blev fundet i besiddelse af narko, ulovlig kniv, ligesom han var påvirket af narko og fik udtaget prøve i den anledning.

Røverier, Stenløse.

Lørdag kl. 2349 anmeldtes en 16 årig dreng, at han have været udsat for et røveri på Stationspladsen, idet han var blevet truet til at udlevere kontanter til bl.a. en 15 årig dreng, der blev anholdt på stedet. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet.

3 medgerningsmænd undløb fra stedet.

Søndag kl. 0423 anmeldte en 17 årig dreng, at han på Stationspladsen havde været udsat for røveri, hvor ukendte gerningsmænd havde truet ham til at udlevere kontanter og en mobiltelefon.

Efterforskes sammen med sagen fra tidligere på natten.

Narkobilist, Fredensborg.

Søndag kl. 1015 standsede en patrulje på Kongevejen en varebil ført af en narkopåvirket fører.

Føreren, en 23 årig mand blev narkometertestet, anholdt og taget med til prøveudtagning.

Betjente bidt af hund, Vedbæk.

Søndag kl. 1215 rettede en patrulje henvendelse på en adresse, hvorfra der var anmeldt et indbrud og hvor de skulle lave gerningsstedsundersøgelser og optage rapport.

Under opholdet på en adresse på Viekær, blev en kvindelig betjent bidt i låret af en på stedet boende schæferhund, der derefter blev låst inde i et bur.

Efterfølgende brød hunden ud af buret og angreb den anden betjent, der blev bidt i venstre overarm.

Efter endt undersøgelse på stedet blev de begge behandlet på skadestuen for hundebiddene.

Sagerne undersøges.

Tricktyveri, Virum.

Søndag kl. 1246 anmeldte en 80 årig kvinde, at hun på sin bopæl på Virum Stationsvej var blevet opsøgt af A, der havde udgivet sig for at komme fra hjemmeplejen og skulle hjælpe hende med sårpleje.A lokkede hende med ud på badeværelset, hvorefter kvinden anende uråd og bad A om at forsvinde. Da hun kom ud opdagede hun, at der var kommet en anden kvinde ind i lejligheden og efter de havde forladt stedet opdagede hun at der var stjålet smykker.

Den første kvinde blev beskrevet som:

A: kvinde 20-25 år.

Tricktyveri, Frederikssund.

Søndag kl. 1624 anmeldtes at en 92 årig kvinde fra Frederiksborgvej, var blevet vækket, da hun lå på sin sofa og sov uden låst hoveddør. En kvinde A stod og forsøgte at pille ringe af hendes fingre. Efterfølgende forsøgte A at åbne skabe mv. Hun blev dog jaget ud af lejligheden og da A forlod stedet, så kvinden, at der stod to kvinder uden for døren og ventede på A.

Hun beskrev kvinden som:

A: kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, iført sorte bukser og sko, sort jakke og blomstret bluse, talte fremmedsprog.

Tricktyveri, Fredensborg.

Søndag kl. 1646 anmeldte en 84 årig kvinde boende på Toftegårdsvænget, at hun kort forinden var blevet opsøgt på sin bopæl af A og B, der udgav sig som at komme fra hjemmeplejen, hvorfor de var blevet lukket ind. Under opholdet havde de stjålet kontanter fra kvindens pung.

Gerningskvinderne beskrives som:

A: Kvinde, Romansk af udseende, 20-25 år, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk, Iført: frakke, halstørklæde,

og

B: Kvinde, Romansk af udseende, 20-25 år, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Iført: frakke, halstørklæde.

Kontakt os
DEL