Uddrag af døgnrapport 10. januar – 11. januar 2018

Vold, Helsingør

Klokken 16.29 anmeldte en kvinde, at hun og hendes hunde var blevet overfaldet af en mand i Kongens Have.

Kontakt os

Manden gik tur med en hvalp, mens kvinden havde to løse hunde med. Kvindens hunde løb over mod mandens hvalp, hvorefter han tildelte de to hunde flere slag og spark. Herefter påtalte manden, at kvinden skulle have bedre styr på sine hunde, inden han slog kvinden i ansigtet med en knytnæve.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 25-35 år gammel, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, kort mellemblond hår, iført mørkeblå arbejdsjakke med påskriften FVA, mørke bukser og hvide gummisko. Mandens hvalp var brun og sort.

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 09.10 blev en 30-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Hillerødvej. Han fik dog ikke lov til at køre videre, for det viste sig, at manden ikke havde erhvervet sig førerret til bil.

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 09.45 blev en 50-årig mandlig bilist udsat for samme type kontrol som ovenstående bilist, hvilket fra et politi- og trafikmæssigt synspunkt viste sig at være en god idé. Også denne bilist viste sig at mangle retten til at føre bil.

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Frederikssund

Klokken 10.30 blev en 46-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Møllevej. Her viste det sig, at manden var frakendt førerretten, ligesom narkometeret også slog ud for kørsel i påvirket tilstand. Slutteligt var der også problemer med bilens ejerforhold, hvorfor bilen blev beslaglagt.En blodprøve skal nu fastslå det endelige resultat.

Spritkørsel, Birkerød

Klokken 12.17 pustede en 59-årig mandlig bilist alkometeret op over det tilladte, da han blev standset på Kildedalsvej. En blodprøve skal nu fastslå det endelige resultat.

Tyveri af computer, Lyngby

Omkring klokken 12 benyttede en kunde på en tankstation i Lyngby kundetoilettet, hvor han satte sin taske indeholdende en computer fra sig. Knap en halv time senere opdagede kunden, at han havde glemt at få computertasken med sig, men da han kontaktede personalet på tankstationen, kunne de konstatere, at tasken nu var væk.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 16.25 anmeldte en borger, at der holdt en ukendt bil i tomgang i nabolaget omkring Furesøvej, og at en mand sad bag rattet og fiflede med noget. En patrulje blev sendt til stedet, der dog kunne konstatere, at der var tale om et legalt forhold.

Anmelderen havde noteret sig bilens fabrikat og registreringsnummer, og selvom det viste sig at være et legalt forhold, var det godt tænkt af borgeren.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man ringer 114, hvis man ser noget mistænkeligt – og et godt signalement eller en bils registreringsnummer er meget brugbart i politiets arbejde.

 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 22.10 blev en 40-årig mandlig bilist udsat standset og kontrolleret på Ådalsvej. Her kunne manden ikke fremvise et gyldigt kørekort, da det var blevet frataget tidligere.

Forsøg på rambuktyveri, Nærum

Klokken 04.08 blev en brugsstjålet bil forsøgt kørt ind i en forretning på Nærum Hovedgade, hvorefter to mænd iført huer og arbejdstøj steg ud løb rundt ved bilen. Mændene fik dog ikke tiltvunget sig adgang til forretningen, hvorfor de forlod bilen på gerningsstedet og stak af.

Kontakt os
DEL