Politirapporten 28.-29. Marts Nordsjælland

0
1771

Tyveri fra biler, hærværk og en anholdt cykeltyv. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Lygter stjålet fra biler

Rungsted Kyst: Fra to Mercedes-biler, som holdt parkeret på Vallerød Banevej er der mellem torsdag klokken 21.00 og fredag morgen klokken 06.51 stjålet forlygter samt en airbag. 

Mænd brød ind i lejlighed

Rungsted Kyst: To mænd brød klokken 01.44 natten til fredag ind i en lejlighed på Piet Heins Vej. De to mænd blev set på overvågning og beskrives som A: mand, 170-190 cm høj, mørke bukser, lys kasket, lysere jakke end bukser. B: mand, 170-190 cm høj, mørke bukser, lysere jakke end bukser, formentlig trøje under jakke eller lang jakke. Der blev umiddelbart ikke stjålet noget i forbindelse med indbruddet.

Ild i motorcykel

Hundested: En mindre motorcykel udbrændte klokken 01.04 natten til fredag. Motorcyklen stod i en baggård på Strandvejen.

Mulig indbrudstyv anholdt

Hellebæk: En 35-årig mand blev torsdag aften omkring klokken 21.45 anholdt i forbindelse med et indbrudsforsøg på Hellebæk Stationsvej. Den 35-årige blev opdaget, selvom han forsøgte at gemme sig mellem en hæk og en bil og taget med på politistationen.

Havde joint, kniv og kanonslag

Nivå: En 20-årig mand fra Kokkedal ble torsdag aften klokken 19.35 sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, besiddelse af kniv på offentligt tilgængeligt sted samt overtrædelse af Fyrværkeriloven. Den 20-årige blev truffet i Nivå Strandpark og en visitation af ham og en ransagning af hans bil viste, at han havde en joint en enhåndsbetjent foldekniv samt et kanonslag med sig.

Havde hash og kokain på sig

Snekkersten: En 19-årig mand fra Helsingør blev torsdag aften klokken 19.08 sigtet for besiddelse af en mindre mængde kokain samt en mindre mængde hash. Manden blev truffet på Nørrevej.

Lommetyv på spil

Kgs. Lyngby: Mens en 85-årig kvinde torsdag eftermiddag mellem klokken 15.20 og 15.40 pakkede sine indkøb i Meny på Lyngby Hovedgade, så en tyv sit snit til at stjæle hendes pung op af kvindens taske. I pungen var diverse betalingskort, medlemskort, sundhedskort samt kontanter. 

Stjal lædervest

Helsingør: En mand stjal torsdag eftermiddag klokken 16.06 en lædervest i en forretning i Bramstræde, hvorefter han forsvandt fra stedet i retning mod Helsingør Station. Han beskrives som 38 år, ikke særlig høj med rødt kort hår. Han manglede fortænderne og den venstre arm, og var iført orange tøj fra top til tå. Desuden medbragte han en skuldertaske.

Kontanter stjålet fra skole

Hørsholm: Ved et indbrud i Nordsjællands Grundskole og Gymnasium er der stjålet kontanter fra et skab i et klasselokale. Indbruddet er sket mellem mandag klokken 18.30 og tirsdag klokken 08.00, og blev anmeldt torsdag klokken 15.40. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven – eller tyvene – er kommet ind.

Computer stjålet fra bil

Charlottenlund: En kort stop kostede torsdag eftermiddag en computer for en 64-årig mand fra København. Han parkerede klokken 15.25 sin bil på Jægersborg Allé og efterlod den med det ene vindue åbent. Da han 10 minutter senere kom tilbage, var hans bærbare pc, som lå i bilens bagagerum.

Havde peberspray i taske

Kgs. Lyngby: En 23-årig kvinde fra København blev torsdag eftermiddag klokken 15.26 sigtet for overtrædelse af våbenloven, da hun i sin taske havde en peberspray. Kvinden blev truffet i Lyngby Storcenter.

Værktøj stjålet fra varebiler

Frederiksværk: Fra en Fiat Ducato, som holdt parkeret på Bjørnebakkevej, er der mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 06.30 stjålet værktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse den bagerste rude i passagersiden. 

Hærværk mod bil

Frederiksværk: En Passat Highline, som holdt parkeret på Brederodvej er mellem onsdag klokken 23.45 og torsdag klokken 04.00 blevet udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har lavet en ridse hele vejen rundt i lakken på bilen.

Møbler stjålet

Fra en virksomhed på Elsenbakken er der mellem onsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 08.00 stjålet møbler. Tyven – eller tyvene – er kommet ind ved at skære en port op.

Båd stjålet

Veksø: En Sea Ray 185 sport, hvid og sort motorbåd og den trailer, som den stod på, er blevet stjålet fra Skovvangsvej. Tyveriet er sket fra et indhegnet, men ulåst område i perioden fra den 8. januar til i går klokken 08.00.

Skældsord skrevet på dør

Gentofte: Mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.00 er der blevet skrevet skældsord på døren til en lejlighed på Stolpehøj.

Pengeskab stjålet

Frederikssund: Ved et indbrud i Lundebjerggård er der mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 07.45 stjålet et pengeskab med kontanter. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Cykeltyv anholdt

Gentofte: En 35-årig udenlandsk mand er blevet varetægtsfængslet i 13 dage efter han torsdag morgen blev standset, da han kom kørende i en varebil på Jægersborg Allé. I bilen havde han to elcykler, to andre cykler fire fælge til en bil, handsker og en boltsaks. Da han ikke kunne gøre rede for, hvorfor han kørte rundt med disse ting, blev han anholdt og fremstillet i grundlovsforhør.

Værktøj stjålet fra bil

Ølstykke: Fra en Ford Transit, som holdt parkeret på Thujavej, er der mellem onsdag klokken 18.00 til torsdag klokken 06.45 stjålet diverse elværktøj og værktøj. Tyven er kommet ind ved at bore et hul i bilens skydedør.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 28. – 29. marts 2019