Nordsjællands Politiet Døgnrapport

Kontakt os

Bil fik knust for- og bagrude
Græsted: En bil, som holdt parkeret på Skovvej har i tidsrummet mandag klokken 16 til tirsdag klokken 10.50 fået knust både for og bagrude. Der er ikke stjålet noget fra bilen.

Lang ridse i lakken
Frederiksværk: En bilejer fik tirsdag formiddag en kedelig overraskelse, da han opdagede en godt to meter lang ridse fra venstre baglygte til midt på venstre fordør. Bilen holdt i en carport på Strandvejen og hærværket er formentlig sket i tidsrummet fra søndag nat klokken 02 til søndag eftermiddag klokken 14.

Familie snydt for julerejse
Frederikssund: En familie måtte kort før jul indse, at den ferie, de havde bestilt alligevel ikke blev til noget. Familien havde fundet en feriebolig på hjemmesiden Homeaway.com og havde overført penge til det kontonummer, som var opgivet for den valgte bolig. Familien fik herefter en mail med en kvittering, men desværre var den mail ikke fra Homeaway.com, selvom den så sådan ud. Da familien kort før afrejse ikke havde modtaget oplysninger om boligens husnummer mv, kontaktede de Homeaway.com, som måtte fortælle familien, at de ikke sendte mails ud fra adressen @vr-homeaway.com, da det ikke var deres hjemmeside. Familien har nu anmeldt sagen til politiet.

Stjal hardballgevær fra butiksudstilling
Hillerød: En 33-årig mand fra København blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri og overtrædelse af våbenloven. Sigtelsen for butikstyveri fik han, fordi han angiveligt havde stjålet et hardballgevær fra en butiksudstilling og dertil kommer to sager om overtrædelse af våbenloven, da han ogsåhavde to knive på sig.

Bil totalskadet af brand
Helsingør: En bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Rosenkildevej er blevet totalskadet efter at have været udsat for brand. Branden blev anmeldt kort efter midnat natten til onsdag og et vidne har set nogle unge mænd løbe fra stedet.

Tyv skar møbler itu
Nivå: En indbrudstyv ”nøjedes” ikke med at stjæle to tv og guldsmykker ved et indbrud i en villa i Kastanjens Kvarter. Tyven har også skåret bundet på flere sofaer op. Indbruddet er sket i tidsrummet fra tirsdag klokken 21 til onsdag nat klokken 02.50, hvor tyven har brudt en terrassedør op.

Ild i industribygning
Kvistgård: Klokken 05.42 onsdag morgen kom en anmeldelse om brand i en industribygning på Hejreskovvej. Brandvæsen og politi blev sendt til stedet og branden kom under kontrol op ad morgenen. Der skal nu foretages en række undersøgelser på stedet for at se, om den nærmere årsag til branden kan fastlægges. Ingen mennesker var i fare ved branden, og i en indhegning ved bygningen fandt politiet en schæferhund, som var skræmt men efter omstændighederne i god behold.

Kontakt os
DEL