Nomernes far, Jan Kjær gæster Børnebiblioteket, Kulturværftet.

Den populære børnebogsforfatter, og skaberen af action eventyrene om Nomerne, Jan Kjær holder workshop på Børnebiblioteket lørdag. D. 25. feb. Kl 11.

Kontakt os

Forfatteren bag de anmelderroste Nomerbøger, Jan Kjær, holder nomer-workshop for børn, 5-9 år på Børnebiblioteket Kulturværftet. Jan Kjær har også været dommer i KREA-kampen på DR Ultra. Det har været stor efterspørgsel for at deltage i workshoppen, og det er pt. ingen ledige billetter. Det hele starter med en Nomer-quiz, derefter får børnene tips og inspiration til at tegne en Nomerhelt selv. Til sidst hjælper alle med at finde på et uhyggeligt monster til den næste Nomerbog.

Om Jan Kjær

Jan Kjær er uddannet tegneserietegner på The Joe Kubert School i USA. Han har både som forfatter og illustrator fået udgivet i nærheden af 50 bøger. Fælles for bøgerne er, at de kan placeres inden for genren fantasy, og at karaktererne er enten hekse, trolde eller væsner med overnaturlige kræfter. Hans mest populære bøger er action eventyrene om Nomerne. I 2017 blev Nomerbøgerne kåret til årets serie. Andre populære serier skrevet af Jan Kjær er Heksebogen, Englejægeren og Menneskejægeren. Tid: 25.2. kl 11-11.45 Sted: Værkstedet, Børnebiblioteket Kulturværftet.

Kontakt os
DEL