LIVSMOD OG SAMMENHÆNGSKRAFT ER GRØNLANDS RÅSTOF – et foredrag med Anette Molbech

Kontakt os

Tid: Tirsdag d. 26.september kl. 19.00-20.30

Sted: Biblioteket Kulturværftet, 2.etage, Dækket

Kan man forandre lokalsamfund indefra ved at styrke modstandskraft, balance og fællesskab blandt børn og unge?

Kan man kickstarte en social proces gennem kunst og kreativitet og give børn og unge troen på sig selv og håbet om en fremtid igen?

Og kan man styrke livsmodet blandt unge ved at arbejde med kulturel identitet og selvværd? Det skal vi høre Anette Molbech fortælle om denne aften, hvor vi føjer endnu et arrangement til rækken af ”indsigtsarrangementer”. 

Fremtiden tilhører os, er et social-kulturel projekt som foregår i 2 grønlandske byer, Tasiilaq og Nanortalik, over 3 år.

Her arbejdes med netop disse metoder som en løftestang for forandring.

”Ved at styrke livmodet, fællesskaber og kulturel identitet forsøger vi at udvikle en model for hvordan man kan øge trivslen, mindske vold, selvmord, og seksuelle overgreb for i stedet at bygge videre på de styrker, der findes i afsides beliggende samfund i Grønlands yderkanter”, fortæller Anette Molbech.

Anette Molbech er projektleder for projektet Fremtiden tilhører os, som støttes af Bikubenfonden, Nunafonden og Grønlands Selvstyre samt to grønlandske kommuner.

Anette har arbejdet med fundraising, kommunikation og projektledelse igennem en lang årrække, de sidste 8-10 år særligt med fokus på social-kulturelle projekter i Grønland. Anette bor i Ålsgårde, har udgivet en række bøger i forbindelse med projekterne og om Kronborg, hvor hun har kontor.

Der er fri entré til foredraget med Anette Molbech, men tilmelding er nødvendig. Det kan gøres på billetten.dk eller på et af bibliotekerne.

Kontakt os
DEL