Kulturværftet & Toldkammeret

Kontakt os

Swingende julekoncert med DR Big Band

Igen i år byder DR Big Band på en råswingende jule-turné i selskab med nogle af landets dygtigste jazzsangere, blues-dronningen Miriam Mandipira og bigband-specialisten Bobo Moreno. Traditionen tro er den storcharmerende crooner Michael Carøe med som syngende vært.

Misteltenen er strategisk placeret, og temperaturen stiger garanteret et par grader, når DR Big Band i november og december rejser landet rundt med årets julekoncert fyldt af blues, inderlig jule-soul og swingende klassikere.

Med sig på scenen har de i år Bobo Moreno, som er kendt for sin alsidige soul-stemme, og Miriam Mandipira, der kaldes ’Queen of the Blues’ i det sydlige Afrika, og samtidig har erobret den danske blues-, jazz- og soul-scene. De seneste år har Miriam taget publikum med storm under DR Big Bands julekoncerter, og man kan roligt se frem til at blive tryllebundet af hendes store stemme igen i år.

Aftenens vært er den selvsikre Michael Carøe, som også indtager rollen som crooner. Med vanligt overskud og glimt i øjet fører han publikum gennem koncerten, og han har tilmed lovet at opfylde de største julemusikønsker, som han indsamlede fra publikum under sidste års turné.

I aftenens løb vil DR Big Band og aftenens sangere byde på jazzede klassikere som Santa, Baby, I’ll be home for Christmas og ikke mindst en særdeles dameglad Back Door Santa – samtidig med, at der bliver plads til både romantiske og fromme juleønsker om hvid jul og bjældeklang. Selv de mest frosne julehjerter, der virkelig trænger til at blive varmet op til jul, skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed og swingende.

Merry Christmas, Baby på Kulturværftet torsdag den 30. november kl. 20.00.
Få billetter: 
https://kuto.dk/kalender/2017/november/merry-christmas-baby

Kontakt os
DEL