Kulturnatsprogram for Hornbæk Bibliotek d.22. september

Kontakt os

Frit valg på alle hylder på Hornbæk Bibliotek fredag d.22. september, når Hornbæk holder kulturnat en uge før Helsingør. 

Det bliver bøgerne der dominerer på bibliotekets kulturnat.

Helsingør Kommunes Biblioteker fik tidligere på året prisen for årets bogsamling. Det fejrer vi med et glas ”bib-bobler” sammen med bibliotekschef Søren Mørk Petersen kl.20. Med prisen fulgte et beløb til ekstra bogindkøb og en del af de bøger kan nu ses og lånes i Hornbæk.

Vi bruger også bøger kreativt: Joan Ledang laver gamle bøger om til nye personlige bøger sammen med børn fra 6 år fra kl.17-20.

Vi har en udstilling med foldede bøger og mulighed for selv at prøve bogfoldning, der er bogstablingskonkurrence for både store og små, og så er der skattejagt mellem reolerne og Ballonmanden Niels underholder store og små fra kl.17-19.

Biblioteket er også andet end fysiske bøger, og på kulturnatten kan du få en introduktion til nogle af de elektroniske muligheder: e-reolen, Press Reader, netbaser m.v.

Se også udstillingen ”Oversete motiver- fra Hornbæk til Espergærde”. Blyantstegningerne er lavet af Verner Sjøholm, og han vil sidde og tegne på biblioteket på kulturnatten.

Årets tema for kulturnatten er frit valg, og jeg synes det vil være et godt valg at kigge ind på Hornbæk Bibliotek mellem kl.17-22 fredag d.22.september

Kontakt os
DEL