lørdag, november 17, 2018
Forside Nyheder fra din kommune Kom til borgermøde om lokalplan ved Klosterstenen i Snekkersten

Kom til borgermøde om lokalplan ved Klosterstenen i Snekkersten

Kontakt os

En ny lokalplan om 22 nye boliger ved Klosterstenen er sendt i høring, og du er inviteret med til borgermøde den 31. august

Et lokalplanforslag giver mulighed for opførelse af 22 billige boliger ved Klosterstenen i Snekkersten. Forslaget er i høring frem til 6. september 2017.

Tilmelding

Af hensyn til bordopstilling og forberedelse af materiale med mere bedes du tilmelde dig til borgermødet senest den 27. august 2017.

Du tilmelder dig ved at send en mail til blv@helsingor.dk med emnet

I emnefeltet på mailen bedes du skrive ’Tilmelding til borgermøde den 31. august om forslag til lokalplan 1.169’. Du bedes oplyse, hvor mange der meldes til.

Hvorfor denne lokalplan?

Boligselskabet Nordkysten oplever et stigende behov for billige, fleksible almene boliger i deres lokale afdelinger i Helsingør Kommune.

Klosterstenen er én ud af tre afdelinger, i Boligselskabet Nordkysten, som er egnet til at bygge denne type boliger. De to andre afdelinger er Borupgård i Snekkersten og Hovparken i Espergærde.

Lokalplanen giver mulighed for opførelse af 22 billige, fleksible almene familieboliger ved Klosterstenen i Snekkersten.

Kontakt os
DEL