Kom til borgermøde om boligområdet ved Borupgård

Kontakt os

En ny lokalplan om 32 nye boliger ved Borupgård er sendt i høring, og du er inviteret med til borgermøde den 24. august.

Den 19. juni 2017 godkendte Byrådet i Helsingør Kommune forslag til lokalplan 1.170 Boligområde ved Borupgård i Snekkersten og forslag til kommuneplantillæg nr. 44.

Lokalplanen gør det muligt, for Boligselskabet Nordkysten at opføre 32 billige almene fleksible boliger. Planforslagene er sendt i høring fra den 28. juni til den 6. september 2017.

På borgermødet præsenteres planforslagene og processen omkring planerne. Så kom til borgermøde:

Torsdag den 24. august kl. 17.00 – 19.00 i kantinen, Borupgårdskolen, Smakkevej 2, 3070 Snekkersten

Hvorfor denne lokalplan?

Boligselskabet Nordkysten ønsker at opføre 32 billige almene fleksible boliger ved Borupgård i Snekkersten. Lokalplanforslaget er udarbejdet for at sikre mulighed for at etablere disse boliger, samt at boligerne indpasses og tilpasses den eksisterende bebyggelse.
Lokalplanforslaget, og en eventuel endelige vedtagelse af lokalplanen, er grundlaget for at Boligselskabet Nordkysten, Borupgård og Borupgårds bestyrelse kan gå videre med arbejdet omkring realisering af de billige, almene fleksible boliger. Lokalplanen giver mulighed for at bygge boligerne. En lokalplan medfører ikke handlepligt. Det betyder, at boligerne kun realiseres, hvis Borupgård selv beslutter dette.

I mailens emnefelt bedes du skrive ’Tilmelding til borgermøde den 24. august om forslag til lokalplan 1.170’. Husk at oplyse hvor mange I kommer.

Kontakt os
DEL