Julekoncert med Reg & Andreas på Espergærde Bibliotek

Kontakt os

Der er lagt op til en stor oplevelse, når Reg & Andreas gæster Espergærde Bibliotek for at spille julekoncert lørdag d. 16. december kl. 13. Vi kan glæde os til “Chestnuts Roasting On An Open Fire”, “Let It Snow” og “Jingle Bells”. Og med store juleballader som “Mary Did You Know” og “O Holy Night” vil julens stærke tema træde tydeligt frem. Den populære duo har også nyere sange på repertoiret, for eksempel sangen “Almost There” og deres helt eget nyskrevne julehit “A Son Is Given”.

Koncerten sker i forbindelse med udgivelsen af Reg & Andreas’ første jule-CD, som er blevet indspillet i både Riga, Nashville og København. Det er et enormt projekt med fuldt band, strygere, fløjte, kor og gæstesolister. Koncerten i Espergærde byder dog på mere “unplugged” versioner af de flotte sange, med Andreas ved klaveret og både Andreas og Reg som sangere. Desuden medvirker Reg’s datter Isabella på nogle af sangene.

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der nu kan høres i Espergærde.

I pausen byder vi på et glas glögg.

Tid: lørdag d. 16. dec. kl. 13-14.30

Arrangør: Espergærde Bibliotek og Espergærde Centret

Entré til koncerten er 100 kr. Billetter købes på billetten.dk eller på biblioteket.

Kontakt os
DEL