Helsingør Kommune uddeler social beskæftigelsespris

To virksomheder er med i opløbet om prisen, Trelleborg Sealing Solutions og Ret-Nemt. Prismodtageren afsløres til nytårskuren for erhvervslivet 15. januar

Kontakt os

Til erhvervslivets nytårskur den 15. januar uddeles Helsingør Kommunes sociale beskæftigelsespris. Den gives til en lokal virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar og overrækkes af Marlene Harpsøe, der er formand for kommunens nye Social- og Beskæftigelsesudvalg.

I alt 10 virksomheder og personer har været nomineret til prisen,  og to er udvalgt af Beskæftigelsesudvalget som finalister til prisen, nemlig Ret-Nemt og Trelleborg Sealing Solutions.

Den sociale beskæftigelsespris overrækkes, fordi kommunen gerne vil takke dem, der gør en indsats for at hjælpe udsatte ind eller tilbage på arbejdsmarkedet, siger Marlene Harpsøe.

– Vi vil gerne sige tak til alle de virksomheder og mennesker, som engagerer sig i at tage et socialt ansvar i forhold til at løfte nogle udsatte grupper, som ikke er på arbejdsmarkedet og sikre, at de bliver løftet ind i en virksomhed og ind i et arbejdsmiljø, siger hun.

Vinderen af Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris modtager foruden et diplom et kunstværk og en check, så medarbejderne det pågældende sted sammen kan fejre prisen.

De to finalister:

Trelleborg Sealing Solutions

  • Ansatte sidste år tre borgere efter et jobrotationsforløb, hvoraf de to kom fra kontanthjælp
  • Har åbent dørene for en flygtning, og måske skal endnu en flygtning i arbejde hos dem

Ret-Nemt

  • Har været rigtig gode til at åbne dørene for flere borgere, som efter et praktikforløb har opnået ansættelse
  • Er meget åbne over for jobcentrets henvendelser

De 10 nominerede virksomheder og privatpersoner til Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris:

Retnemt.dk, Servicefirmaet Renell A/S, Boliggården, LHK Stillads A/S, Café Chaplin, Barslund A/S, Rasmus Ebbe ApS, Berit Laursen fra Børnehuset Stjernedrys, Sille Lund fra Plejehjemmet Montebello, Trelleborg Sealing Solutions A/S.

Kontakt os
DEL