Helsingør Kommune klar med ny leder af hjemmeplejen

0
444

Ny leder af 500 medarbejdere i hjemmeplejen i Helsingør Kommune bliver Rikke Bundgaard. Hun kommer med 15 års ledererfaring fra ældre og sundhedsområdet

Fra 1. oktober hedder lederen af de 500 medarbejdere i hjemmeplejen i Helsingør Kommune Rikke Bundgaard. Hun kommer med 15 års ledererfaring fra ældre og sundhedsområdet og har gode resultater med bl.a. trivsel og sygefravær.

Helsingør Kommune er klar med ny leder af hjemmeplejen fra 1. oktober. 46-årige Rikke Bundgaard skal lede de 500 medarbejdere, og hun har klare ambitioner for området:

Jeg har 15 års ledererfaring fra ældre og sundhedsområdet og har undervejs opnået gode resultater inden for bl.a. medarbejdertrivsel og sygefravær og indkøring af nye måder at arbejde på. Derudover er jeg meget fokuseret på alle hjemmeplejens relationer til samarbejdspartnere og ikke mindst borgerne. Det sidste må og skal vi hele tiden blive bedre til. Jeg glæder mig til at tage hul på det nye kapitel i Helsingør Kommune.

Centerchef Margrethe Kusk Pedersen glæder sig over rekrutteringen af Rikke Bundgaard:

Rikke har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen af hjemmeplejen, både i forhold til nye synsvinkler i forhold til borgernes behov, trivsel for medarbejderne og blik for andre måder at sammensætte medarbejdergrupper og planlægning på, og så er hun vant til at styring og økonomisk balance er forudsætninger der skal være på plads.

Og netop trivslen for medarbejdere og ledere er altafgørende i forhold til rekruttering og fastholdelse, og også her er Rikke Bundgaard helt klar i mælet:

Mine vigtigste værktøjer er positive relationer og råderum for alle til at yde deres bedste og føle sig som en vigtig og værdsat del af organisationen. Jeg har et roligt sind og en slags ”det skal vi nok finde ud af”-attitude, siger Rikke Bundgaard.

Rikke Bundgaards seneste ansættelser:

  • Myndighedsleder, Københavns Kommune (2016-2019)
  • Konstitueret hjemmeplejeleder, Københavns Kommune (2018-2019).
  • Områdeleder, Plejecenter Skovhuset, Hillerød (2013-2016)
  • Områdeleder, Plejecenter Engholm, Allerød (2012-2013)