tirsdag, november 13, 2018
Forside Kultur Familiespisning er blevet til Fællesspisning

Familiespisning er blevet til Fællesspisning

Kontakt os

I flere sæsoner har Toldkammercaféen serveret mad på udvalgte hverdage for børnefamilier og alle andre, når folk til Familiespisning mødtes i en afslappet stemning med plads til både store og små. Nu åbner Toldkammeret dørene helt op med en ny titel, så ingen er i tvivl om, at disse aftenener er for alle.

Familiespisning er nemlig blevet til Fællesspisning, når Toldkammercaféen laver rustik og økologisk mad til alle, der gerne vil spise sammen i en hyggelige hverdags-stemning.

Menuen følger sæsonen og de mærkedag, som krydser spor med Fællesspisning. Der er bl.a. Fællesspisning en dag i efterårsferien og til Halloween, hvor vi skruer lidt op for uhyggen. Ligesom Fællesspisning midt i december er tilegnet alle og især seniorer, der gerne vil hygge sig med nogle af ingredienserne fra en klassisk julefrokost og hinanden.

Torsdag den 14. september er menuen 100% økologisk og byder på grillet oksekølle, salat og gammeldags æblekage. Der er selleribøf til vegetarer.

Klippe-Klistre-Værksted
Man kan komme en time før og hygge sig i Billedskolens Klippe-Klistre-Værksted, her kan man bl.a. være med til at lave aftenens bordpynt.

Klippe-Klistre-Værksted fra kl. 16.30
Fællesspisning fra kl. 17.30 – 19.00

Læs mere: http://kuto.dk/kalender/2017/september/faellesspisning

Kontakt os
DEL