Alternativet i Helsingør Kommune går til deres første kommunalvalg med 4 stærke og grønne kvinder

Spidskandidat Julie Herdal Molbech, konsulent og ekstern lektor på CBS Julie bor i Espergærde og arbejder for et federe Helsingør under overskriften lÅxus. Vi kan få et bedre liv, ved at forbedre vores byrum med fx havnebad og flere legepladser. Og gøre det lettere for os alle at nyde vores natur. Lad os øge livskvaliteten og sænke forbruget samtidigt.
Kontakt os

Alternativet i Helsingør Kommune har her til morgen indleveret deres kandidat- og stillerlister på Helsingør Rådhus. Alternativet planter håb om en mere grøn og demokratisk kommune.

Alternativet går til deres første kommunalvalg med mere end 315 kandidater i 81 kommuner på landsplan, og med indleveringen af Alternativets kandidat- og stillerliste, er Alternativets første kommunalvalg i Helsingør for alvor skudt i gang.

Alternativet i Helsingør vil være et ægte Alternativ til de gamle partier i Helsingør Byråd. Det lover Alternativet efter at have valgt 4 kandidater til kommunalvalget til november.

Vi er naturligvis meget glade for og stolte over, at vi stiller med 4 stærke kandidater til valget. Og så er det endda 4 stærke kompetente kvindelige kandidater. Vi glæder os til valgkampen, og vi lover, at vi vil være et ægte Alternativ, der rusker op i den politiske tankegang og sætter kulør på Helsingør Kommune. Vi gør klar til en anderledes og sjov valgkamp.

Fakta og kontaktoplysninger
Alternativet har indleveret kandidat- og stillerlisten på Helsingør Rådhus i Stjernegade 59 den 29. september klokken 10.00. Kandidaterne er:

Spidskandidat Julie Herdal Molbech, konsulent og ekstern lektor på CBS
Julie bor i Espergærde og arbejder for et federe Helsingør under overskriften lÅxus. Vi kan få et bedre liv, ved at forbedre vores byrum med fx havnebad og flere legepladser. Og gøre det lettere for os alle at nyde vores natur. Lad os øge livskvaliteten og sænke forbruget samtidigt.
Telefon: 5052 0615

Mette Skamris, lærer på Den Internationale Højskole
Mette er barnefødt i Helsingør og er vendt tilbage til byen i 2013. Mette har arbejdet med tilpasning til klimaforandringer for FN i Bangladesh, men bor nu på den Internationale Højskole sammen med sin mand og to børn, hvor hun underviser i permakultur, miljø, drama og friluftsliv. Mette brænder for bæredygtighed, hvilket hun vil arbejde for i Helsingør kommune.
Telefon: 6088 6402

Bina Seff, lærer
Bina er folketingskandidat og suppleant for Christian Poll. Samtidigt har Bina længe arbejdet på at få en lokalafdeling af Alternativet Helsingør i gang. Bæredygtighed, biodiversitet og miljø er blandt Bina´ mærkesager.
Telefon: 5260 4044

Hella Tvermoes, pensioneret indvandrelærer
Hella er med i Alternativet for at bringe vores miljø og klima i bæredygtig balance. Samtidig kan Helsingør godt bruge flere arbejdspladser, så derfor vil Hella arbejde for fremsynet at satse på at tiltrække mennesker og erhverv, der beskæftiger sig med miljø- og klimaspørgsmål.
Telefon: 6062 3610

Kontakt os
DEL