5 Seconds of Summer kommer til Royal Arena 11. juni

0
1222

5 SECONDS OF SUMMER 2020 “NO SHAME” TOUR I ROYAL ARENA 11. JUNI

BILLETSALGET STARTER FREDAG 6. DECEMBER KL. 11.00

LYT TIL DEN SENESTE SINGLE ‘TEETH’ HER

SE MUSIKVIDEON HER

5 Seconds of Summer (5SOS) annoncerer i dag deres længe ventede “No Shame” 2020 tour. Turnéen starter i Dublin 11. maj og kommer til Danmark 11. juni.

Bandet er pt. på en Nordamerikansk tour sammen med The Chainsmokers på mere end 40 datoer. Kvartetten har spillet for knap en halv million fans i 2019 alene og modtaget fine anmeldelser på vejen. På touren er fans blevet treated med den fascinerende nye single ”Teeth” featuring den legendariske Tom Morello, der spiller sologuitar på tracket. Sangen er produceret af Andrew Watt og Louis Bell, og nummeret stikker lidt dybere i det mørkere soniske univers som 5SOS udforskede på deres sommerhit “Easier.”

På deres kommende Interscope Records-debut forvandler 5 Seconds of Summer en levetid af musikalsk passion til deres mest spændende og ambitiøse udgivelse til dato. Bandet kommer fra udkanten af Sydney, og startede ud med en sound som bragte punkenergien ind i popmusikken. Inden for få år blev de et globalt fænomen og trodsede derefter alle forventninger ved at tilføre en industriel-inspireret kant til deres tredje album Youngblood. Nu, med deres fjerde fuldlængdealbum, bevæger 5SOS sig som nævnt endnu mere ind i et sonisk univers, og realiserer deres vision med mere kraft og intensitet end nogensinde før.

”Det nye album er næsten færdigt, og vi kan ikke vente på at folk skal høre det. Vi føler virkelig at disse sange indfanger bandets DNA, men også repræsenterer en ny æra for 5 Seconds of Summer”, udtaler bandet.

5SOS er det eneste band (ikke vokalgruppe) i hitlistehistorien, hvis første tre fuld-længde albums er gået ind på førstepladsen på Billboard 200. På tværs af deres katalog, har 5SOS solgt mere end otte millioner ækvivalente album enheder og solgt mere end to millioner koncertbilletter verden over, mens det samlede antal streams af deres sange overskrider syv milliarder. 5SOS, der består af Luke Hemmings (vokal/guitar), Michael Clifford (vokal/guitar), Calum Hood (vokal/bas) og Ashton Irwin (vokal/trommer), er blevet anerkendt for en række prestigefyldte priser inklusiv en American Music Award, en People’s Choice Award, to iHeartRadio Music Awards, otte MTV European Music Awards, fem ARIA Awards, to APRA og to MTV Video Music Awards.

5SOS biografi er vedhæftet

Billetpriser: PL1 sidde: 420,- / PL1 stå: 420,- / PL2 sidde: 350,- / PL3 sidde: 300 kr. + gebyr.

Billetsalget starter fredag 6. december kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 5. december kl. 10.00 (24 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk

(OBS: Hvis man ikke allerede på annoncerings- tidspunktet er modtager af LNs nyhedsbrev kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)